Jabra BIZ 2400 II USB Mono BT MS

Oplev bedre samtaler med dette headset

Jabra BIZ 2400 II USB Mono BT MS

Dette headset leverer strålende HiFi-lyd og reducerer uønsket baggrundsstøj
Jabra Biz 2400 er et slidstærkt headset i et flot design, som er nemt at anvende i hverdagen og behageligt at bruge igennem hele dagen. Jabra Biz 2400 sørger for suveræn lyd begge veje i opkaldet, så alle kundesamtaler bliver en god oplevelse. Herudover har dette headset en støjdæmpende mikrofon, som fjerner baggrundsstøj effektivt, så du kan høre den anden part tydeligt.

Hvis du sidder i et travlt kontormiljø, har du brug for et professionelt ledningsheadset i et robust og letvægtsdesign med superblød hovedbøjle og ørepuder i kunstlæder, samt har en forstærket ledning og brudsikker mikrofonarm. Den forstærket ledning er ekstremt holdbar og fremstillet til at modstå de daglige knubs på kontoret. Mikrofonarmen kan roteres 360 grader uden risiko for, at den går i stykker, grundet FreeSpin™ funktionen. PeakStop™-teknologien fjerner øjeblikkeligt skadelige høje toner, før de når dine ører. Dette bevarer lydniveauet på et sikkert leje og beskytter din hørelse, da enhver lyd over 118 db filtreres væk.

Jabra BIZ 2400 har en overskuelig betjening, som gør det let at ændre lydstyrke, sætte opkald på lydløs og bruge andre funktioner. Dette headset leverer HiFi-lydkvalitet igennem højtaleren i den eneste ørepude og har 3 forskellige bæremåder. Tilslutningen sker nemt via USB-A til din PC eller via bluetooth til din mobile enhed. Herudover er dette headset optimeret til Microsoft Skype for Business. 

  • Produktbeskrivelse: Jabra BIZ 2400 II USB Mono BT MS - headset
  • Produkttype: Ledningsheadset
  • Hovedtelefonmodeller: På øret
  • Forbindelsesteknologi: Kabling
  • Trådløs teknologi: Bluetooth 2.1
  • Lydudgangsmodus: Mono
  • Mikrofon: Boom
  • Ørepudemateriale: Kunstlæder

Produktdetaljer

Varenr. 70030170
Mærke Jabra
Headsettype Ledning
Producentvarenr. 2496-823-209
EAN nummer 5706991017762

Produktenheder

Stk. 1 stk.

Bedøm produkt