Plantronic Savi W730 Trådløst Dect Headset

Savi® 730 – trådløst, intelligent og smart!
Savi® 730 er perfekt til den fleksible kontormedarbejder, der ikke nødvendigvis er bundet til et skrivebord, men som bruger en blanding af PC, mobil og fastnettelefon til at kommunikere med, og som har brug for den bedst mulige lydkvalitet.

Elegant magnetisk headset docking
• Taletid op til 6 timer
• Vejer kun 25 gram
• 3-vejs opkaldsstyring
• Nem overførsel af opkald til mobiltelefon når man skal på farten
• Synkroniseret UC-tilstedeværelse ved et opkald på pc, mobil og fastnettelefon
• SoundGuard beskytter mod lydniveauer over 118dBA
• Avanceret wideband lyd
• Trådløs frekvens: DECT, rækkevidde op til 120 meter mellem headsettet og basen
• Konferenceopkald med tre ekstra headsets gennem flere opkald
Overlegen opkaldsstyring
Med Plantronics Savi® 730 kan du nu styre PC, mobil og fastnettelefon med det mest intelligente trådløse headset system på markedet. Med 3-vejs opkaldsstyring, kan du nemt styre og skifte mellem, PC, fastnettelefon, og nu også mobilopkald med ét enkelt trådløst headset. Headsettet router automatisk mobilopkald, alt efter hvilken enhed du tager kaldet på – headsettet eller mobilen. Du kan nemt overføre opkaldet fra headsettet til mobiltelefonen, hvis du skal på farten og derved forlade kontoret.


Konferencemuligheder
Med Plantronics velkendte 3-vejs opkaldsstyring, kan du sammenkoble opkald fra alle tre enheder, hvis der for eksempel er behov for at tage en kollega med på kaldet. Det er ligeledes også muligt at parre op til tre ekstra headsets til basen, så man kan fortage konferencekald gennem flere opkald.


Førsteklasses teknologi
Savi® 730 har den nyeste teknologi, som gør at headsettet har en enestående lydkvalitet. Den forbedret Digital Signal Procssing (DSP), giver en naturligt lydende klarhed i samtalen, og headsettet understøtters af avanceret wideband lyd ved hjælp af CAT-iq-teknologi, samt Voice-dedikeret DECT™-teknologi eliminerer Wi-Fi-interferens. Savi® 730 har ligeledes energibesparende adaptive strøm-system, der konstant optimerer rækkevidde og taletid, og giver op til 120 meters rækkevidde og op til 6 timers taletid på en opladning. Savi® 730 har også SoundGuard som beskytter mod lydniveauer over 118dBA

 

Varenr. 3127670
Sælges kun a 1 stk..
Rund op til stk.
NB: Antallet vil medføre anbrud.
Rund op til stk.
stk. a 4.436,25 kr. inkl. moms
På lager Levering: 1-2 hverdage 14 dages fuld returret

Produktdetaljer

Varenr. 3127670
Mærke Plantronics
Headsettype Trådløst
Producentvarenr. 83543-12
EAN nummer 5033588035831

Produktenheder

Stk. 1 stk.

Bedøm produkt