Plantronics Savi W720 trådløst kontor headset

• Op til 9 timers taletid på en enkelt opladning
• 3-vejs opkaldsstyring
• Konferenceopkald med tre ekstra headsets gennem flere opkald
• Nem overførsel af opkald til mobiltelefon når man skal på farten
• Synkroniserede UC tilstedeværelse ved et opkald på pc, mobil og fastnettelefon
• Soundguard ® DIGITAL ™ beskytter mod pludselige høje lydniveauer
• Avanceret wideband lyd
• Trådløs frekvens: DECT, op rækkevidde til 120 meter mellem headsettet og basen
• Bluetooth ® v2.1-forbindelse mellem mobiltelefonen og base
Savi® 720 – trådløst, intelligent og smart!

Plantronics lancerer nu den trådløse Savi ® 720, som vil ændre den måde, kontormedarbejdere kommunikerer på!

Savi ® 720 er perfekt til den fleksible kontormedarbejder, der ikke nødvendigvis er bundet til et skrivebord, men som bruger en blanding af pc, mobil og fastnettelefonen til at kommunikere med, og som har brug for den bedst mulige lydkvalitet. Savi ® 720 er også særdeles velegnet til call centre medarbejdere.

Overlegen opkaldsstyring
Med Plantronics Savi ® 720 kan du nu styre pc, mobil og fastnettelefon med det mest intelligente trådløse headset system på markedet. Med 3-vejs opkaldsstyring, kan du nemt styre og skifte mellem, pc, fastnettelefon, og nu også mobilopkald med ét enkelt trådløst headset. Headsettet router automatisk mobil opkald, alt efter hvad enhed du tager kaldet på – headsettet eller mobilen. Du kan nemt overføre opkaldet fra headsettet til mobiltelefonen, hvis du skal på farten og derved forlade kontoret.

Konferencemuligheder
Med Plantronics velkendte 3-vejs opkaldsstyring, kan du sammenkoble opkald fra alle tre enheder, hvis der for eksempel er behov for at tage en kollega med på kaldet. Det er ligeledes også muligt at parre op til tre ekstra headsets til basen, så man kan fortage konferencekald gennem flere opkald.

Førsteklasses teknologi
Savi ® 720 har den nyeste teknologi, som gør at headsettet har en enestående lydkvalitet. Den forbedret Digital Signal Procssing (DSP), giver en naturligt lydende klarhed i samtalen, og headsettet understøtters af avanceret wideband lyd ved hjælp af CAT-iq-teknologi, samt Voice-dedikeret DECT ™-teknologi eliminerer Wi-Fi-interferens. Savi ® 720 har ligeledes energibesparende adaptive strøm-system, der konstant optimerer rækkevidde og taletid, og giver op til 120 meters rækkevidde og op til 6 timers taletid på en opladning. Savi® 720 har også Soundguard ® DIGITAL ™ som beskytter mod pludselige høje lydniveauer og forhindrer gennemsnitligt støjniveau overskrider 85dBA.

Unified Communication
Headsettet er optimeret til Unified Communications, og systemet vil automatisk opdatere din tilgængelighedsstatus* til "optaget", når du har et opkald på pc, mobil og endda fastnettelefonen. Kolleger kan derved se din tilgængelighed.

* med understøttede softphones, ved at benytte medfølgende Plantronics software.

Varenr. 3724570

Køb minimum 1 stk.

Sælges kun a 1 stk..
Rund op til stk.
Indtast gyldigt antal
NB: Antallet vil medføre anbrud.
Rund op til stk.
stk. a 3.632,50 kr. inkl. moms
På lager Levering: 1-2 hverdage 14 dages fuld returret

Produktdetaljer

Varenr. 3724570
Mærke Plantronics
Headsettype Trådløst
Rækkevidde 120 m
Taletid 9 time
Producentvarenr. 83544-12
EAN nummer 5033588039136

Produktenheder

Stk. 1 stk.

Bedøm produkt