Brug for hjælp til det nye Lomax.dk?
Vi sidder klar til at hjælpe dig  feedback@lomax.dk eller chatten.

Velkommen til det nye Lomax.dk. Her får du en endnu bedre købsoplevelse med samme gode service og sikkerhed som på vores gamle hjemmeside.
Skulle du støde på fejl, blindgyder eller andre problemer, kan du enten sende en mail til: feedback@lomax.dk, eller anvende chatfunktionen. På forhånd mange tak.

Plantronics Savi W740 trådløst kontor headset

• Letteste DECT trådløse headset på markedet
• Elegant magnetisk headset docking
• Alsidig headset med tre komfortable bæremåder
• Konferenceopkald med tre ekstra headsets gennem flere opkald
• Nem overførsel af opkald til mobiltelefon når man skal på farten
• Synkroniserede UC tilstedeværelse ved et opkald på pc, mobil og fastnettelefon
• Avanceret wideband lyd
• Hot-swap batteri for ubegrænset taletid.
• Trådløs frekvens: DECT, rækkevidde op til 120 meter mellem headsettet og basen
• Bluetooth ® v2.1-forbindelse mellem mobiltelefonen og base
Savi® 740 – trådløst, intelligent og smart!

Plantronics lancerer nu den trådløse Savi ® 740, som vil ændre den måde, kontormedarbejdere kommunikerer på!

Savi ® 740 er perfekt til den fleksible kontormedarbejder, der ikke nødvendigvis er bundet til et skrivebord, men som bruger en blanding af pc, mobil og fastnettelefonen til at kommunikere med, og som har brug for den bedst mulige lydkvalitet.

Overlegen opkaldsstyring
Med Plantronics Savi ® 740 kan du nu styre pc, mobil og fastnettelefon med det mest intelligente trådløse headset system på markedet. Med 3-vejs opkaldsstyring, kan du nemt styre og skifte mellem, pc, fastnettelefon, og nu også mobilopkald med ét enkelt trådløst headset. Headsettet router automatisk mobil opkald, alt efter hvad enhed du tager kaldet på – headsettet eller mobilen. Du kan nemt overføre opkaldet fra headsettet til mobiltelefonen, hvis du skal på farten og derved forlade kontoret.

Konferencemuligheder
Med Plantronics velkendte 3-vejs opkaldsstyring, kan du sammenkoble opkald fra alle tre enheder, hvis der for eksempel er behov for at tage en kollega med på kaldet. Det er ligeledes også muligt at parre op til tre ekstra headsets til basen, så man kan fortage konferencekald gennem flere opkald.

Førsteklasses teknologi
Savi ® 700 serien har den nyeste teknologi, som gør at headsettet har en enestående lydkvalitet. Den forbedret Digital Signal Procssing (DSP), giver en naturligt lydende klarhed i samtalen, og headsettet understøtters af avanceret wideband lyd ved hjælp af CAT-iq-teknologi, samt Voice-dedikeret DECT ™-teknologi eliminerer Wi-Fi-interferens. Savi ® 740 har ligeledes energibesparende adaptive strøm-system, der konstant optimerer rækkevidde og taletid, og giver op til 120 meters rækkevidde og op til 7 timers taletid på en opladning.

Det letteste headset
Savi® 740 er med sine 21 gram markedets letteste trådløse kontor headset. Det kan bæres på tre forskellige måder - alt efter dine præferencer, og giver derved den bedste komfort. Headsettet har op til 120 meter trådløs rækkevidde, så du frit kan gå rundt og multitaske. Med den nye magnetiske funktion sikrer du dig altid at headsettet sættes korrekt i laderen, og at headsettet bliver ladet op til næste gang det skal bruges. Savi® 740 er let, smart og behageligt at have på gennem en hel arbejdsdag.

Ubegrænset taletid
Savi® 740 giver mulighed for hot swap af batteriet. Batteri tiden er op til 7 timer, og skulle du få behov for at skifte batteri, kan dette rent faktisk gøres midt i et opkald, og derved tilsikres en fortsat god lydkvalitet, og ingen begrænsninger i længden eller antallet af samtaler.

Unified Communication
Headsettet er optimeret til Unified Communications, og systemet vil automatisk opdatere din tilgængelighedsstatus* til "optaget", når du har et opkald på pc, mobil og endda fastnettelefonen. Kolleger kan derved se din tilgængelighed. Denne version af Savi® 740 anbefales til Unified Communications applikationer, som f.eks. Alcatel Lucent, Avaya, Cisco, IBM og Siemens. Benytter du Microsofts Office Communicator eller LYNC, anbefaler vi, at du køber Savi® 740 MOC istedet. Læs mere her.

* med understøttede softphones, ved at benytte medfølgende Plantronics software.

Varenr. 3724590
Køb minimum 1 stk.
Sælges kun a 1 stk..
Rund op til stk.
Indtast gyldigt antal
NB: Antallet vil medføre anbrud.
Rund op til stk.
stk. a 3.352,50 kr. inkl. moms
På lager Levering: 1-2 hverdage 14 dages fuld returret

Produktdetaljer

Varenr. 3724590
Mærke Plantronics
Headsettype Trådløst
Rækkevidde 120 m
Producentvarenr. 83542-12
EAN nummer 5033588038658

Produktenheder

Stk. 1 stk.

1 produktbedømmelser

Gennemsnitlig bedømmelse:
Af Karin Achen - 09. februar 2018
Virker perfekt, når man lige har lært det at kende