• Fri fragt over 800 kr. ekskl. moms
  • /  Dag til dag-levering
  • Trustpilot

Plantronics Blackwire C725-M USB-ledningsheadset

Aktiv støjreducerende teknologi reducerer forstyrrende baggrunsstøj

Plantronics Blackwire C725-M headset

Anbefales til Unified Communications-applikationerne Microsoft Lync og Microsoft Office Communicator

C725 egner sig til dig der arbejder i støjende arbejdsmiljøer. Blackwire C725-M har aktiv støjreducering (ANC) og giver dig mulighed for at holde fokus på arbejde ved at filtrere baggrundsstøj fra.

Med Blackwire C725-M kan du fordybe dig i hi-fi stereolyd, hvad enten du har opkald via din PC, deltager i telefonkonferencer eller lytter til musik. En dynamisk Equalizer-funktion optimerer lydkvaliteten på din stemme, når du taler og justerer automatisk lydindstillingerne mellem opkald og musikafspilning, så du altid har et perfekt lydniveau, både når du taler og hører musik.

Blackwire C725-M har en støjreducerende mikrofon samt indbygget PC-Wideband-lyd, der giver klar og tydelig tale samt fjerner baggrundsstøj, når du taler. Headsettet har også Digital Signal Processing (DSP), der giver mere naturligt klingende stemmer, og SoundGuard®-teknologi forhindrer støjniveauet i at stige over 118 dBA og beskytter mod pludseligt opståede høje lyde.

Det er hurtigt og nemt at besvare opkald med Blackwire C725-M. Headsettet har indbygget Smart Sensor-teknologi, som gør det muligt at besvare et opkald ved blot at tage headsettet på. Voice alerts giver status på forbindelse, volumen, og om headsettet er sat på mute eller ej.

Blackwire C725-M har intuitive kontroltaster på ledningen, så du nemt kan besvare og afslutte opkald, skrue op og ned for lyden samt sætte headsettet på mute.

Headsettet har ultrabløde ørepuder, der giver god komfort hele dagen. Herudover er headsettet nemt at folde sammen og transportere, da det kan lægges i det medfølgende opbevaringsetui, som nemt kan være i computertasken.

Blackwire C725-M anbefales til Unified Communications-applikationerne Microsoft® Lync™ eller Microsoft® Office Communicator. Benytter du andre Unified Communications-applikationer, som f.eks. Alcatel Lucent, Avaya, Cisco, IBM og Siemens anbefaler vi, at du køber Blackwire C725.

Se datablad for specifikationer.

Varenr. 70020430

Køb minimum 1 styk

Sælges kun a 1 styk.
Rund op til styk
Indtast gyldigt antal
NB: Antallet vil medføre anbrud.
Rund op til styk
styk a 1.583,75 kr. inkl. moms
På lager Levering: 1-2 hverdage 14 dages fuld returret

Produktdetaljer

Varenr. 70020430
Mærke Plantronics
Headsettype Ledning
Producentvarenr. 202581-01
EAN nummer 0017229156463

Produktenheder

Styk 1 styk

Bedøm produkt