Kuffertsæt Luksus, 3 stk, Sort

Rejs nemt og bekvemt - Trolleysæt med 360° drejehjul - En størrelse til alle rejsebehov

Trolleysæt med 3 stk. hard case kufferter i moderne design

Praktisk og komfortabelt kuffertsæt i lækkert eksklusivt design, bestående af 3 rummelige kufferter i forskellige størrelser - så du er dækket ind, uanset hvad dit rejsebehov er.

Kufferterne er fremstillet af kvalitets ABS-plast med en robust aluminiumsramme og kraftig spændelukning, så du er garanteret en solid og holdbar kuffert, når du er på farten. Hver kuffert er forsynet med en smart taskeholder, 2 praktiske bærehåndtag - et på siden og et foroven samt et smart teleskop-håndtag foroven, så kufferten er let at transportere. 4 små fødder er placeret så kufferten står sikkert på siden, så du undgår en våd og beskidt kuffert, når du stiller den fra dig. Et praktisk beskyttelsescover medfølger til hver størrelse kuffert, og beskytter mod ridser under rejsen og ved opbevaring.

4 stk. letløbende dreje-hjul, gør at du frit kan vælge, om du ønsker at trække kufferten efter dig, eller gå med den oprejst, når du er på farten. Kufferten kan nemt drejes 360° om sig selv og er derfor utrolig nem at transportere - helt uden brug af tunge løft. Samtidigt har du stadig mulighed for at stille den fra dig, uden at den vælter, ideelt f.eks. når du står i kø, eller når kufferten opbevares.

Indvendigt er kufferten foret for at yde optimal beskyttelse af dine ting. En smart, justerbar strop sikrer pakkede genstande og mindsker krølning af dit tøj. En fastmonteret og en aftagelig elastisk ruminddeler med lomme og lynlåslukning, giver et godt overblik og en god opdeling af dine accessories og andre personlige genstande. Desuden er kufferten monteret med 2 stk. TSA-låse med kode, så du kan sikre indholdet på rejsen.

Dimensioner(BxDxH) ca.:

  • Kabinekuffert: 38 x 24 x 54 cm - ca. 3,8 kg.
  • Mellem størrelse: 44 x 29 x 64 cm - ca. 4,3 kg.
  • Stor størrelse: 50 x 33 x 74 cm - ca. 5,9 kg.

Tip! Kufferterne er designet til at kunne opbevares inde i hinanden, hvilket gør sættet yderst pladsbesparende. Smart - især på små hotelværelser og ved opbevaring når kufferterne ikke er i brug.

Varenr. 40001970
Minimumskøb 2 styk

Køb minimum 2 styk

Sælges kun a 1 styk.
Rund op til styk
Indtast gyldigt antal
NB: Antallet vil medføre anbrud.
Rund op til styk
styk a 1.873,75 kr. inkl. moms
På lager Levering: 1-2 hverdage 14 dages fuld returret

Produktdetaljer

Varenr. 40001970
Mærke No-name
Type Trolley/kuffert
Materiale Øvrig
Farve Sort

Produktenheder

Styk 1 styk
Sæt 3 styk

Bedøm produkt