Sv. Michelsen Gavekuffert m. chokolade og vin

Udsøgt smag og solidt håndværk

Sv. Michelsen gavekuffert med delikatesser af høj kvalitet!

Denne gavekuffert indeholder delikatesser, som vil gøre julens glæde ekstra stor, for store og små. Med i gavekufferten er den traditionelle kunstdåse med fyldt, hjemmelavet dessertchokolade. Endvidere følger en rødvin af Cabernet Sauvignon fra Sydafrika.

Gavekufferten indeholder:

  • Kunstdåsen Copenhagen med 24 stk. fyldt dessertchokolade. Fairtrade chokolade med klassiske og moderne smagsnuancer (250g). Kunstdåsen er en klassisk Sv. Michelsen gaveæske, hvor en kunstner traditionen tro hvert år inviteres til at male et motiv. Kunstdåsen Nr. 1 er overbragt til HM Dronning Margrethe.
  • Barrel Selection No. 008 rødvin af Cabernet Sauvignon fra Imbuko i Sydafrika. Balanceret middelkraftig vin med fylde og rund eftersmag (750 ml). 

Alle varer er pakket i en elegant, sort gavekuffert, der er nem at håndtere.


Sv. Michelsen - håndværk siden 1933

Idag er det tredje generation af Sv. Michelsen som viderefører arven og de stolte traditioner fra stifter Svend Michelsen. Han brugte op til 10 år på at forfine smagen i et enkelt stykke chokolade. Den karakteregenskab førte til mange hædersbevisninger for firmaet, som i 1992 fik prædikatet "Leverandør til Det Kongelige Danske Hof".

Idag håndlaver Sv. Michelsen fortsat chokoladen, og nye produkter udvikles efter de strengeste kvalitetskrav. Alt chokolade bliver handlet under det internationale Fairtrade kakaoprogram.

Varenr. 40001560
Antal Pris / vare Spar

Køb minimum 1 styk

Sælges kun a 1 styk.
Rund op til styk
Indtast gyldigt antal
NB: Antallet vil medføre anbrud.
Rund op til styk
373,75 kr. inkl. moms
Levering: 25-11-2019 14 dages fuld returret

Produktdetaljer

Varenr. 40001560
Mærke Sv. Michelsen
EAN nummer 5707194015111

Produktenheder

Styk 1 styk

Bedøm produkt