• Fri fragt over 800 kr. ekskl. moms
  • /  Dag til dag-levering som normalt
  • Trustpilot

Cykelværktøj

Har du brug for cykelværktøj, så du selv kan fikse din cykel? Find gode cykelpumper og billigt lappegrej lige her. Både den kompakte cykelpumpe du kan have med på tur, og den effektive fodcykelpumpe kan bestilles lige her. Læs mere

Din søgning matchede ikke nogen produkter.

Men fortvivl ikke – tjek stavningen eller prøv med et mindre specifikt søgeord.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?


Cykelpumpe og lappesæt til cyklen

Købe dine billige lappesæt her, enten fra mærket Rawlink eller tip-top. Lappesættene leveres i hårdføre æsker, der er optimale til opbevaring. Vælg imellem lappegrej inklusiv dækjern og multiværktøj, eller få lapper og lim for sig selv. Uanset om det er hele lappesættet du mangler eller enkelte dele, så er det et meget billigt alternativ at bestille det her hos Lomax, frem for at købe nyt dæk og slange. Med lidt fingerfærdighed kan de fleste lappe en cykel. De her billige lappesæt udgør en praktisk del af cykelgrejet, og er med deres kompakte størrelse ideelle til at have i tasken på cykelturen, og lappegrej er smart altid at have på lager.

Billige cykelpumper og godt cykelværktøj

En cykelpumpe er uundværlig, når du skal ud at køre på den tohjulede. Find flere forskellige smarte cykelpumper, bl.a. fra håndværktøjsserien Rawlink. Du kan både få universalpumper til almindelige ventiler og til autoventiler, pumper til Dunlop-ventiler samt kompakte minipumper til at have i tasken eller fastspændt på cyklen. Med andre ord kan du finde lige netop den billige cykelpumpe du mangler lige her.

Trænger din cykel til mere end bare at blive pumpet? Vi har cykelværktøjet til dig. Med en smart cykellift kan du hænge den cykel der skal repareres op, og dermed får du meget bedre overblik og en bedre arbejdsstilling. Suppler med kæderens, kædeolie og kædespray, og du får cykelkæden til at køre som smurt.