• Fri fragt over 800 kr. ekskl. moms
  • /  Dag til dag-levering som normalt
  • Trustpilot

Dekorationskæder og ophæng

Ingen jul uden juleophæng, kranse og ornamenter. Her på siden finder du de fineste af slagsen, både kranse, hjerter og søde figurer. Læs mere

1 produkt

Kvartalsbonus

Lomax KvartalsBonus er helt gratis og uforpligtende. Du skal blot oprette en kundekonto og tilmelde dig KvartalsBonus.

Når du handler hos Lomax, opsparer du altid mindst 5 % i bonus, og vi sætter automatisk din bonus ind på din kundekonto.
Du opsparer bonus på alle dine køb i ét kvartal, hvorefter du kan handle for den i det efterfølgende kvartal.

RESTSALG
Celina Kogle, Snehvid, H 8 cm
Celina Kogle, Snehvid, H 8 cm

Batteridreven for høj sikkerhed og let håndtering - Leveres ekskl. batterier

Varenr. 3550950
fra 126,25 kr. inkl. moms
På lager / Levering: 1-2 hverdage

Juleophæng med og uden lys

En grøn krans på døren pynter noget så fint i juletiden. Og en krans med lys i, ser ekstra fin ud i døgnets mange mørke timer. Netop sådan nogle julekranse kan du bestille lige her. Du kan også finde på LED hjerter og stjerner, der kan lyse fint op i f.eks. indgangsdøren til jeres virksomhed, eller i kontorets vinduer.

Er det mindre juleophæng du er på udkig efter, findes det også her. Ornamenter der tager udgangspunkt i H.C. Andersens eventyr er populære, og her har vi et udvalg af netop det. Du kan vælge en gaveæske med fire miniatureophæng, eller købe enkelte af de fine eventyrophæng i almindelig størrelse. Serien byder også på smukke klassiske julehjerter, der vil pynte på ethvert juletræ. Og nu vi er ved juletræet, så er en juletræstop med små lys i også en mulighed. Find den model du bedste kan lide lige her.