• Fri fragt over 800 kr. ekskl. moms
  • /  Dag til dag-levering
  • Trustpilot

Kuffertsæt, 3 stk, sort

Rejs nemt og bekvemt - Trolleysæt med 360° drejehjul - En størrelse til alle rejsebehov

Trolleysæt med 3 stk. hard case kufferter i moderne design

Praktisk og komfortabelt kuffertsæt bestående af 3 rummelige kufferter i forskellige størrelser - så du er dækket ind, uanset hvad dit rejsebehov er.

Kufferterne er fremstillet af kvalitets ABS-plast med en robust aluminiumsramme og kraftig lynlåslukning, så du er garanteret en solid og holdbar kuffert, når du er på farten. Hver kuffert er forsynet med 2 praktiske bærehåndtag - et på siden og et foroven samt et smart teleskop-håndtag foroven, så kufferten er let at transportere. 4 stk. letløbende dreje-hjul, gør at du frit kan vælge, om du ønsker at trække kufferten efter dig, eller gå med den oprejst, når du er på farten. Kufferten kan nemt drejes 360° om sig selv og er derfor utrolig nem at transportere - helt uden tunge løft. Samtidigt har du stadig mulighed for at stille den fra dig, uden at den vælter, ideelt f.eks. når du står i kø, eller når kufferten opbevares.

Indvendigt er kufferten foret for at yde optimal beskyttelse af dine ting og praktiske elastiske krydsbånd, sikrer pakkede genstande og mindsker krølning af dit tøj. En separat ruminddeling med solid lynlåslukning giver godt overblik og en god opdeling af dine accessories og andre personlige genstande. Desuden er kufferten monteret med TSA-lås med kode, så du kan sikre indholdet på rejsen.

Dimensioner(BxDxH):

  • Kabinekuffert: 35 x 23 x 55 cm - ca. 2,6 kg.
  • Mellem størrelse: 38 x 25 x 65 cm - ca. 3,2 kg.
  • Stor størrelse: 41 x 28 x 75 cm - ca. 4,1 kg.

Tip! Kufferterne er designet til at kunne opbevares inde i hinanden, hvilket gør sættet yderst pladsbesparende. Smart - især på små hotelværelser og ved opbevaring når kufferterne ikke er i brug

Varenr. 3225370

Køb minimum 1 styk

Sælges kun a 1 styk.
Rund op til styk
Indtast gyldigt antal
NB: Antallet vil medføre anbrud.
Rund op til styk
styk a 1.873,75 kr. inkl. moms
På lager / Levering: 1-2 hverdage 14 dages fortrydelsesret

Produktdetaljer

Varenr. 3225370
Mærke No-Name
Type Trolley/kuffert
Størrelse Ikke angivet tomme
Farve Sort
Producentvarenr. RA8667-BLACK
EAN nummer 5713670001257

Produktenheder

Styk 1 styk
Palle 12 styk

5 produktbedømmelser  

Gennemsnitlig bedømmelse:

4 produktbedømmelser  

Af Adeline Jensen - 04. august 2020
lukningerne af de 2 kufferter brød
Af Tina Flintholm - 29. august 2017
Af Haci - 31. august 2017
Af Michael - 22. august 2017
Super lækre kufferter med mange smarte detaljer. Bla. opdeling indvendig med lynlås, så alt tøjet ikke falder ud når man åbner den i lufthavnen og den indbyggede kodelås er et kæmpe plus

1 produktbedømmelse

Af Dimi - 24. maj 2022
Super bra resväskor! Och så skönt då dem får plats i varandra så dem tar absolut inte upp mycket plats när man förvarar dem! Rekommenderar starkt!!!