• Fri fragt over 800 kr. ekskl. moms
 • /  Dag til dag-levering
 • Trustpilot

LEGO DUPLO Classic 10914 Luksuskasse med klodser

Introducer små børn for deres første store LEGO DUPLO legesæt!

Varenr. 70079020

Køb minimum 1 styk

Sælges kun a 1,0 styk.
Rund op til styk
Indtast gyldigt antal
NB: Antallet vil medføre anbrud.
Rund op til styk
styk a 449,00 kr. inkl. moms
Levering: 20-10-2022

Lego

Gå på opdagelse i en farverig verden af legetøj til alle aldre - med legetøj fra LEGO styrkes både de motoriske og kreative evner imens koncentrationen trænes og de sociale kompetencer udvides.

Se øvrigt fra LEGO

LEGO DUPLO Classic 10914 Luksuskasse med klodser, 1½+

Inspirer til endeløs kreativ leg og utallige udviklingsmæssige fordele med den mangfoldige og alsidige LEGO DUPLO Luksuskasse med klodser – farverige klodser og specialelementer, der er designet til at begejstre, betage og fordybe unge sind. LEGO byggelegetøj til førskolebørn – med egen opbevaringsboks! Inde i den robuste legetøjskasse finder du inspiration og idéer til at engagere og fastholde unge sind.

Der er en bil, vinduer, blomster, balloner, gaver og en kage, klodser med tallene 1 til 5 for at lære noget om tal, og selvfølgelig et fantastisk udvalg af LEGO DUPLO klodser i en regnbue af seje farver. Når forældre og omsorgspersoner er med til at sætte klodser og elementer sammen for at skabe fantasifulde modeller, får de mulighed for at dele vigtige udviklingsmæssige milepæle med deres små byggere. Lærerigt byggelegetøj til de mindste LEGO DUPLO legesæt er fremragende gaver til små børn. Med farverige elementer, der er nemme at holde fast i, og som inspirerer fantasien og opmuntrer til leg uden facitliste, får førskolebørn kreativ kontrol direkte mellem hænderne.

 • Motivér unge sind med dette småbørnsvenlige udvalg af LEGO DUPLO klodser og elementer. Med uendelige, fysiske, kreative muligheder er de udviklingsmæssige fordele enorme.
 • Sæt gang i fantasien med 85 farverige klodser, der omfatter masser af sjove, velkendte elementer – en bil, vinduer, blomster, balloner, gaver, kage og klodser med tal. Med et så alsidigt legetøj får børn aldrig lyst til at stoppe med at lege og lære.
 • Det moderne design af bygninger, mennesker og genstande gør det nemt for forældre og omsorgsgivere at dele små børns vigtige udviklingsmæssige milepæle, når de arbejder sammen om at bygge, skabe og bruge fantasien.
 • Med farverige klodser og elementer, der er nemme for små hænder at samle op og sætte sammen, er dette lærerige legetøj til de mindste en fremragende gaveidé til jul, fødselsdag eller andre anledninger til børn fra 1½ år.
 • Det farverige udvalg af klodser, elementer, tal og personer er nemt at opbevare i den gule opbevaringsboks med et 8-knoppers låg i LEGO DUPLO stil. Kombiner indholdet med andre DUPLO sæt for at få endnu mere sjov.
 • Bruger ikke batterier. Den fysiske leg kan begynde med det samme. Børns endeløse kreative sjov drives udelukkende af deres konstant voksende fantasi!
 • En enkel vejledning rummer idéer og inspiration til forældre og småbørn til at komme i gang på. Og når man først er i gang, stopper det kreative byggeri, den fantasifulde rolleleg og de udviklingsmæssige fordele aldrig.
 • LEGO DUPLO legesæt er fremragende gaver til førskolebørn. De er omhyggeligt designet til at være perfekte på alle måder for spirende byggere og inspirerer til endeløst stimulerende leg uden facitliste for nysgerrige unge sind.
 • LEGO DUPLO byggelegetøjssæt overholder de højeste branchestandarder for at sikre, at de er nemme for små hænder at samle op, sætte sammen og skille ad – og sådan har det været siden 1969!
 • LEGO DUPLO klodser og elementer kastes, opvarmes, bides og testes på alle tænkelige måder, så du kan være sikker på, at alt dit DUPLO byggelegetøj altid overholder de højeste internationale sikkerheds- og kvalitetsstandarder.

Produktdetaljer

Varenr. 70079020
Type LEGO
Serie Duplo
Aldersinddeling 1½ år
Mærke LEGO
Producentvarenr. 10914
EAN nummer 5702016617757

Produktenheder

Styk 1 styk
Karton 2 styk
Palle 48 styk

1 produktbedømmelse

Gennemsnitlig bedømmelse:
Af Anni Panduro Petersen - 08. november 2021
Den helt rigtige dåbsgave