Brug for hjælp til det nye Lomax.dk?
Vi sidder klar til at hjælpe dig  feedback@lomax.dk eller chatten.

Velkommen til det nye Lomax.dk. Her får du en endnu bedre købsoplevelse med samme gode service og sikkerhed som på vores gamle hjemmeside.
Skulle du støde på fejl, blindgyder eller andre problemer, kan du enten sende en mail til: feedback@lomax.dk, eller anvende chatfunktionen. På forhånd mange tak.

Mandalas malebog Dinosaurer

Underholdning til venteværelset, restauranten eller hjemmet

At male Mandalas er en yderst afslappende aktivitet

Mandalas er mere end en almindelig malebog. Ved at farvelægge Mandalas opnår man ro, balance og koncentration, da hjernen er fokuseret og afslappet. Metoden har været kendt igennem mange århundrede, og er benyttet af hinduer, buddister samt aboriginals i Australien. Hver malebog indeholder de fineste cirkelrunde mønstre, som ender med at blive til farvestrålende kunstværker.
 

Mandalas Dinosaurer malebog indeholder flotte motiver med forskellige dinosaurer, så den er særligt velegnet til børn med en interesse i de spændende oldtidsøgler. Bogens tegninger har en sværhedsgrad som passer til børn fra 8 år og op. Lad børnene lege med de spændende former og udforske forskellige farvekombinationer, mens de finder ro undervejs.

Malebogen har perforerede sider trykt på kraftigt kartonagtigt papir. Perforeringen gør det nemt at rive de farvelagte tegninger ud. Dermed er det hurtigt at hænge de dekorative tegninger op som pynt, eller bruge dem som personlige kort. Samtidig kan flere personer kan deles om en malebog.

 

Brug Mandalas Dinosaurer som underholdning i venteværelset, på restauranten eller i hjemmet.

  • Sider: 32
  • Format: 21,5 x 27 cm
  • Alder: Fra 8 år
Varenr. 3733060
Antal Pris / vare Spar

Minimumskøb 3 stk.
Køb minimum 3 stk.
Sælges kun a 3 stk..
Rund op til stk.
Indtast gyldigt antal
NB: Antallet vil medføre anbrud.
Rund op til stk.
149,81 kr. inkl. moms
Levering: Forventet 5-7 hverdage 14 dages fuld returret

Produktdetaljer

Varenr. 3733060
Mærke Mandalas

Produktenheder

Stk. 1 stk.
Pakke 3 stk.

Bedøm produkt