Osmo Brilliant Kit - Interaktivt spil til iPad

Pædagogisk og lærerigt spil til børn fra 5+ år

Osmo Brilliant Startsæt

Interaktivt redskab til pædagogisk læring

Osmo er en prisvindende samling af interaktive børnespil til iPad, der med fysiske dele vil ændre måden, dit barn leger og lærer på. Osmo bliver brugt i tusindvis af skoler verden over, da det på en underholdende måde fremmer børns social intelligens og kreative tænkning ved at kombinere de prisvindende fysiske spil med en iPad. Spillene er designet til børn fra 5 år og op, men yngre børn kan også godt være med.

Osmo Brilliant Kit består af en stander og en reflekter som placeres på iPaden. Derudover skal man downloade en app. I denne pakke er der 4 spil – Numbers, Tangram, Newton og Masterpices, som udvikler barnet på hver deres måde.

Kompatibel med: iPad 2, iPad (3. Gen.), iPad (4. Gen.), iPad (5. Gen.), iPad Mini, iPad Mini 2, iPad Mini 3, iPad Mini 4, iPad Air, iPad Air 2, 9.7"-10.5" iPad Pro.

Børnene lærer

  • Kodningskoncepter og Logisk tænkning
  • Fornemmelse for tal og Matematisk tillid
  • Rummelighed og skarphed
  • Kreativitet og Problemløsning
  • Hånd-Øje koordinering

Her finder du en kort beskrivelse af hvert enkelt spil:

Numbers: Dyk ned i havets dyb og udforsk de over 90 smukke fisk i alle former og farver. Sammensæt brikkerne med tal og prikker for at danne de tal du ser på skærmen og fang en fisk hver gang du klarer en opgave. Med Numbers kan børn komme i gang med at udforske tallenes verden i et trygt miljø, uden at være bange for at svare forkert. Numbers er udviklet til børn fra 6 år og niveauet spænder lige fra tælleleg til multiplikation, så der er udfordringer til børn på alle niveauer.

Newton: Fysik møder kreativ problemløsning. Brug forskellige ting, du finder rundt omkring i huset, eller tegn streger på papir og opfind ting, der kan dirigere de faldende bolde på skærmen de rette steder hen.

Tangram: Sammensæt træbrikkerne på bordet, så de matcher de viste motiver på skærmen. Osmo registrerer om opgaven er udført korrekt. Spil med dig selv eller en ven. Man stiger i grader til mere avancerede niveauer, jo bedre man klarer sig.

Masterpiece: Slip din indre kunstner løs og bliv en mester i at tegne! Tag et billede med kameraet på iPaden eller find et på internettet. Herefter hjælper Osmo dig med at skabe flotte tegninger og giver dig mulighed for at dele en magisk timelapse video af din kreation.

Varenr. 70014250
Minimumskøb 8 stk.

Køb minimum 8 stk.

Sælges kun a 8 stk..
Rund op til stk.
Indtast gyldigt antal
NB: Antallet vil medføre anbrud.
Rund op til stk.
stk. a 736,25 kr. inkl. moms
Levering: Forventet 4-6 hverdage 14 dages fuld returret

Produktdetaljer

Varenr. 70014250
Type Pædagogisk læringsspil
Mærke Osmo
Producentvarenr. 901-00003
EAN nummer 0858528005355

Produktenheder

Stk. 1 stk.

Bedøm produkt