Osmo Creative Kit - Interaktivt spil til iPad

Pædagogisk og lærerigt spil til børn fra 5+ år

Osmo Creative startsæt

Osmo er en prisvindende samling af interaktive børnespil til iPad, der med fysiske dele vil ændre måden, dit barn leger og lærer på. Osmo bliver brugt i tusindvis af skoler verden over, da det på en underholdende måde fremmer børns sociale intelligens og kreative tænkning ved at kombinere de prisvindende fysiske spil med en iPad. Spillene er designet til børn fra 5 år og op, men yngre børn kan også godt være med.

Osmo Creative Kit består af en stander og en reflekter som placeres på iPaden. Derudover skal man downloade en gratis app. I denne pakke er der 3 spil – Monster, Newton og Masterpices, som udvikler barnet på hver deres måde.

Osmo-teknologien “ser” den virkelige verden: Kruseduller, tegninger og kreationer, som børn laver foran skærmen bliver til virkelighed da der kommer feedback på skærmen i det samme øjeblik man tegner.

God info: Spillet er på dansk sprog og opsætning.

Spillet indeholder:
- Base og spejl
- Tegneplade (whiteboard)
- 6 forskellige tusser
- Penalhus til tusser (virker også som slettesvamp)

Kompatibel med: iPad 2, iPad (3. Gen.), iPad (4. Gen.), iPad (5. Gen.), iPad Mini, iPad Mini 2, iPad Mini 3, iPad Mini 4, iPad Air, iPad Air 2, 9.7"-10.5" iPad Pro.

Her finder du en kort beskrivelse af hvert enkelt spil:

Monster: Monster er et smart tegneprogram som gør dine tegninger til en del af en magisk verden. Monster beder dig om at tegne bestemte figurer på tegnebrættet. Herefter gør han dem til en del af de opgaver, der møder ham i en verden af eventyr og magi. Barnets kreativitet udfordres og det er kun fantasien, der sætter grænser. At se sine tegninger bringes til live, animeret som en del af Monsters verden, er bestemt en magisk oplevelse!

Newton: Fysik møder kreativ problemløsning. Brug forskellige ting, du finder rundt omkring i huset, eller tegn streger på papir og opfind ting, der kan dirigere de faldende bolde på skærmen de rette steder hen.

Masterpiece: Slip din indre kunstner løs og bliv en mester i at tegne! Tag et billede med kameraet på iPaden eller find et på internettet. Herefter hjælper Osmo dig med at skabe flotte tegninger og giver dig mulighed for at dele en magisk timelapse video af din kreation.

Varenr. 70014260
Minimumskøb 8 stk.

Køb minimum 8 stk.

Sælges kun a 8 stk..
Rund op til stk.
Indtast gyldigt antal
NB: Antallet vil medføre anbrud.
Rund op til stk.
stk. a 661,25 kr. inkl. moms
På fjernlager Levering: Forventet 4-6 hverdage 14 dages fuld returret

Produktdetaljer

Varenr. 70014260
Type Pædagogisk læringsspil
Mærke Osmo
Producentvarenr. 901-00004
EAN nummer 0858528005393

Produktenheder

Stk. 1 stk.

Bedøm produkt