LEGO Disney 41153 Ariels royale festbåd 6-12 år

Skal du med til Den Lille Havfrue Ariel og prins Erik's fest på den royale festbåd?

LEGO Disney 41153 Ariels royale festbåd 6-12 år

Lad festen fortsætte med Disney Princess Ariel og prins Erik på den royale festbåd

Forstil dig, at du sejler ud på det åbne hav og holder et brag af en fest, Sebatian spiller musikken og der er lagt op til et farverigt festfyrværkeri. Der er utallige af muligheder for at feste igennem, så hold en kæmpe fest og skab en lykkelig slutning for Ariel og Prins Erik fra Disney filmen Den Lille Havfrue. Gå på opdagelse efter en hemmelig skat, dans på det roterende dansegulv under pavillonen, drej Sebastians søstjerne-pladespillere eller sæt gang i de farvede fyrværkeriklodser.

For at den store fest kan begynde skal Ariel gøres klar ved smikebordet og have parfume på, samt klædes på med den smukke hvide brudekappe. Prins Erik styrer roret imens hunden Max nyder et stykke kage. Kreativiteten sætter ingen grænser med dette fantastiske børnelegetøj med modulær opbygning, som gør det nemt at flytte og tilpasse sektioner i modellen eller med andre kompatible LEGO Disney sæt, så du kan få din helt egen drømmekreation.

 • Medfølger: 2 minidukkefigurer, samt figurer af Sebastian og Max.
 • Tilbehør: kage, glas, krone, skattekiste, juvel, teleskop, flise med Ursulas kontrakt, trefork, hårsløjfe, kødben, fyrværkerielementer og parfumeflaske.
 • Ariels royale festbåd har bl.a. pavillon med roterende dansegulv, ror, sminkebord og fyrværkeriaffyrer samt anløbsbro og Sebastians ø med drejelige søstjerne-pladespillere.
 • Hjælp Ariel med at blive klar til nye eventyr ved sminkebordet, og giv hende sin hvide brudekappe på.
 • Drej Sebastians søstjerner, hjælp prins Erik og Ariel med at danse på det roterende dansegulv, og sæt derefter gang i de farvede fyrværkerielementer, mens fester fortsætter!
 • Genskab de afsluttende bryllupsscener fra Disney filmen Den Lille Havfrue på denne rigt udsmykkede båd fuld af detaljer og hemmelige steder.
 • Dette fantastiske børnelegetøj er let at tilpasse ved at udskifte og flytte funktioner som f.eks. sminkebordet, kagebordet og bordet med drikkevarer.
 • Flyt og byt om på pavillonen og anløbsbroen for at tilpasse båden, eller kombiner, byt og miks denne model med andet kompatibelt LEGO® l Disney legetøj, og byg dine egne drømmekreationer.
 • Ariels royale festbåd er over 16 cm høj, 23 cm lang og 11 cm bred.
 • Sebastians ø er over 4 cm høj, 4 cm bred og 4 cm dyb.
 • Egnet til børn i alderen 6-12 år.

Obs: Vær opmærksom på, at de små dele og kugler ikke må puttes i munden, da der kan være risiko for kvælning.

Disney
Varenr. 70025060

Køb minimum 1 stk.

Sælges kun a 0 stk..
Rund op til stk.
Indtast gyldigt antal
NB: Antallet vil medføre anbrud.
Rund op til stk.
stk. a 449,00 kr. inkl. moms
På lager Levering: 1-2 hverdage 14 dages fuld returret
Lego

Gå på opdagelse i en farverig verden af legetøj til alle aldre – med legetøj fra LEGO styrkes både de motoriske og kreative evner imens koncentrationen trænes og de sociale kompetencer udvides.

Se øvrigt fra LEGO

Produktdetaljer

Varenr. 70025060
Aldersklasse 5-12 år
Type LEGO
Serie Disney
Mærke LEGO
Producentvarenr. 41153
EAN nummer 5702016111675

Produktenheder

Stk. 1 stk.
Pakke 4 stk.

Bedøm produkt