LEGO Ninjago 70652 Stormbringer, 8-14 år

Eliminér fjenden med den seje Stormbringer!

Ninjago 70652 Stormbringer

Flyv i lyndragen, Stormbringer med Jay, og kæmp mod Ingenben og Mule om dragerustningen

Flyv i LEGO® NINJAGO® lyndragen 70652 Stormbringer med Jay, og affyr lyn fra dens mund! Men pas på – Ingenben forsøger at indfange dette magtfulde væsen med sin hævnstenskæde! Send ham på flugt med dragens piskende hale, mens ninjaen Zane kæmper mod Mule. Kan du besejre dragejægerne med dragestensklingen og få fat i den værdifulde dragebrystplade?

Affyr de fjederbetjente "lynskydere" fra munden af denne yderst justerbare drage, der også har en aftagelig minifigursadel, piskende halefunktion og fastgørelsespunkter, hvor dragejægen Ingenben kan sætte krog i dragen. Sættet indeholder også en piedestal til samlerelementet fra dragerustningen samt 4 LEGO NINJAGO minifigurer med forskellige våben – bl.a. samlerobjektet dragestensklingen – for at sætte endnu mere gang i rollelegen og kampene.

 • 4 LEGO® NINJAGO® minifigurer: Jay, Zane, Ingenben og Mule.
 • Lyndragen Stormbringer har aftagelig minifigursadel med fastgjorte seletøjselementer, kæber, der kan åbnes og har 2 fjederbetjente "lynskydere", justerbar hals, vinger, ben og fødder samt piskende halefunktion og 4 fastgørelsespunkter, hvor dragejægeren Ingenben kan sætte krog i dragen med sin hævnstenskæde.
 • Åbn dragens kæder, og affyr de fjederbetjente skydere.
 • Piedestalen har et aftageligt dragerustningselement: dragebrystpladen.
 • Våben: samlerobjektet dragebensklingen, Jays kusarigama og tanto, Zanes katana, der kan bygges, bue og pil, Ingenbens hævnstenskæde og sværd, der kan bygges, og
 • Mules katana, der kan bygges, og spyd.
 • Dette seje børnelegetøj indeholder også Jays pilekogger.
 • Genskab og udspil episke ninja-actionscener fra tv-serien NINJAGO®: Masters of Spinjitzu.
 • Find flere samlerobjekter fra dragerustningen i 70650 Skæbnevingen, 70653 Firstbourne, 70654 Dieselnaut og 70655 Dragegård.
 • Gør Stormbringer levende med LEGO® BOOST sættet 17101 Kreativ værktøjskasse (sælges separat). Kombiner sættene, download den gratis LEGO BOOST app, og programmér dragen til at affyre skyderne, lav et farveregistrerende katapultsæde og meget mere ved hjælp af de intuitive programmeringsblokke! Besøg LEGO.dk/BOOST for at få mere at vide og se, om din enhed er kompatibel.
 • Stormbringer er over 12 cm høj, 49 cm lang og 14 cm bred.
Varenr. 70023690

Køb minimum 1 stk.

Sælges kun a 0 stk..
Rund op til stk.
Indtast gyldigt antal
NB: Antallet vil medføre anbrud.
Rund op til stk.
Før: 348,75 kr.
stk. a 261,25 kr. inkl. moms
På lager Levering: 1-2 hverdage 14 dages fuld returret
Lego

Gå på opdagelse i en farverig verden af legetøj til alle aldre – med legetøj fra LEGO styrkes både de motoriske og kreative evner imens koncentrationen trænes og de sociale kompetencer udvides.

Se øvrigt fra LEGO

Produktdetaljer

Varenr. 70023690
Serie Ninjago
Aldersklasse 7-14 år
Type LEGO
Mærke LEGO
Producentvarenr. 70652
EAN nummer 5702016110678

Produktenheder

Stk. 1 stk.
KOLLI 4 stk.

Bedøm produkt