PLUS legehus m/terrasse ubeh. nåletræ 134x134+58cm

Fremstillet af CE-godkendt og FSC-certificeret ubehandlet nåletræ - perfekt til mange timers leg

PLUS legehus, grundmål: 134 x 134 + 58 cm

Fremstillet af holdbart og bæredygtigt træ - til mange års brug

Med et legehus fra PLUS er du sikret et kvalitetsprodukt, fremstillet med funktionalitet og holdbarhed for øje. For både de mindste og større børn, giver leg og udendørsaktiviteter masser af energi, underholdning og glæde - Derfor er et legehus fra PLUS det oplagte valg, når der skal vælges legeredskaber til udendørs aktiviteter.

Legehuset er fremstillet af FSC-certificeret træ med en beklædning på 18 mm blokhusbrædder, så det holder til det danske vejr. Huset er lavet i et flot, enkelt design, og med ekstra loftshøjde så mor og far også kan komme på besøg. Der er rig mulighed for at sætte jeres eget personlige præg på huset og der kan hurtigt indrettes med små søde børnemøbler og måske et par tæpper og puder, så der bliver ekstra rart at være. Legehuset er ligeledes forsynet med faste vinduer med plexiglas, så børnene kan sidde indenfor i læ og kigge ud på omgivelserne, eller lad børnene nyde en is eller et glas saftevand med vennerne på den lille hyggelige overdækkede terasse.

Vedligeholdelse af legehuset:

Da træ er et naturprodukt, vil hvert legehus have et unikt udseende med naturlige egenskaber. Træ arbejder når det bliver udsat for temperatur-forskelle, hvorfor der kan være eller opstå mindre revner i overfladen, mindre harpikslommer- eller udtræk samt knasthuller, hvilket ikke forringer kvaliteten, da der er tale om træets naturlige egenskaber.

Legehuset leveres umalet, og skal efterbehandles straks efter montage. Det anbefales desuden at beklæde taget med tagpap (købes separat) for øget holdbarhed. Tag og gulv leveres delvist samlet, resten usamlet. Se i samlevejledningen hvordan huset samles.

  • Type: Legehus med terasse, inkl. gulv
  • Materialer: Ubehandlet gran/fyr(nåletræ)
  • Udvendigt højdemål: 153 cm
  • Udvendige grundmål: 134 x 134 + 58 cm terasse
  • Indvendige grundmål: 117 x 117 cm
  • Udvendige totalmål(BxHxL): 198 x 153 x 162 cm
  • Certificeringer: CE-godkendt og FSC 70% Mix certificeret
  • Leveres usamlet og umalet
Varenr. 70018330

Køb minimum 1 stk.

Sælges kun a 0 stk..
Rund op til stk.
Indtast gyldigt antal
NB: Antallet vil medføre anbrud.
Rund op til stk.
Før: 3.923,75 kr.
stk. a 3.493,75 kr. inkl. moms
Levering: Forventet 6-8 hverdage 14 dages fuld returret

Produktdetaljer

Varenr. 70018330
Type Legehus
Mærke PLUS
EAN nummer 5703393167415

Produktenheder

Stk. 1 stk.

Bedøm produkt