Eulenspiegel Ansigtsmaling Sæt

Praktisk plastikkuffert med ansigtsmaling og tilbehør

Komplet sæt med alt hvad du skal bruge til den perfekte ansigtsmaling

Eulenspiegel ansigtsmaling og teatermaling er vandsminke i høj kvalitet som kan bruges både i ansigtet og på resten af kroppen. Ansigtsmalingen fås i mange forskellige og blandbare farver der f.eks. kan piftes op med Eulenspiegel glittergel – så du kan slippe fantasien løs og lave de flotteste og mest iøjefaldende udsmykninger af ansigt og krop. 

Her får du et komplet sæt i en praktisk plastikkuffert. I kufferten finder du ansigtsmaling, regnbuefarver, glitter, svampe, pensler, effektsvamp og idehæfte med fotovejledning til 10 forskellige typer ansigtsmaling.

Ansigtsmalingen opblødes med lidt vand og påføres huden med en pensel eller en svamp. Farverne kan nemt blandes indbyrdes til nye og spændene farver og nuancer og alle farver kan nemt vaskes af igen med vand og sæbe.

Eulenspiegel teatersminke er desuden A-mærket, hvilket betyder at produkterne er fri for problematiske stoffer og samtidig overholder alle gældende sikkerheds- og sundhedskrav på området, så de er velegnede og sikre at bruge for børn såvel som voksne.

  • Farve: Assorteret
  • Indhold: 24 ansigtsfarver, 1 stk. regnbuefarver, 3 stk. glitter, 10 stk. svampe, 3 stk. pensler, 1 stk. effektsvamp, 1 stk. idehæfte
  • A-mærket
Varenr. 60039570

Køb minimum 1 sæt

Sælges kun a 0 sæt.
Rund op til sæt
Indtast gyldigt antal
NB: Antallet vil medføre anbrud.
Rund op til sæt
sæt a 1.260,00 kr. inkl. moms
På lager Levering: 1-2 hverdage 14 dages fuld returret

Produktdetaljer

Varenr. 60039570
Mærke Eulenspiegel
Farve Sæt med flere farver
Type Ansigtsfarver
EAN nummer 4028362299548

Produktenheder

Sæt 1 sæt
Ydrekarton 16 sæt

Bedøm produkt