• Fri fragt over 800 kr. ekskl. moms
  • /  Dag til dag-levering  /  Nyhed - hjemmelevering
  • Trustpilot

Silk Clay + Foam Clay Modellermasse | Gaveæske

Gaveæske med Silk Clay og Foam Clay modellervoks, inkl. diverse værktøj og tilbehør

Sampak med Silk Clay og Foam Clay modellervoks samt tilbehør

Med denne flotte gaveæske får du et komplet sæt med både Silk Clay modellervoks, Foam Clay modellervoks, samt en masse forskellige modelleringsværktøjer og tilbehør, så du nemt kan skabe sjove, kreative og fantasifulde figurer.

Silk Clay modellervoks og Foam Clay modellervoks er begge selvhærdende modelleringsmasser der minder meget om hinanden, da de har mange af de samme egenskaber – den eneste bemærkelsesværdige forskel er konsistensen på de to materialer. Mens Silk Clay modellervoks er er en silkeagtig blød voks, er Foam Clay en mere grov modellervoks, da voksen er tilsat små polystyrenperler, hvilket gør at de to materialer arbejder rigtig godt sammen og med fordel kan kombineres.

Du kan kombinere og bruge de to modelleringsmasser til at skabe de mest kreative, fantasifulde og flotte figurer med forskellige udtryk – du kan f.eks. lave en figur med et glat ansigt i Silk Clay og et vildt og busket hår i Foam Clay.

I gaveæsken finder du Silk Clay modellervoks i 10 farver, Foam Clay i 10 farver, 5 stk. håndværktøj, 8 forme, 9 sæt øjne, ass. kropsdele og 5 stk. nøglevedhæng, så du nemt kan slippe fantasien og kreativiteten løs.

Varenr. 60048100

Køb minimum 1 sæt

Sælges kun a 1,0 sæt.
Rund op til sæt
Indtast gyldigt antal
NB: Antallet vil medføre anbrud.
Rund op til sæt
sæt a 298,75 kr. inkl. moms
På fjernlager / Levering: Forventet 2-4 hverdage 14 dages fuld returret

Produktdetaljer

Varenr. 60048100
Mærke Silk Clay
Farve Assorteret
Type Sæt
Indhold Øvrige
EAN nummer 5712854133708

Produktenheder

Styk 1 sæt
Sæt 1 sæt
Ydrekarton 6 sæt

Bedøm produkt