Penol Pensel Tusser, 20 stk.

Svanemærkede penseltusser til kreativ præcisionsmaling, tegning og skrivning

Penol Pensel Tusser – Tuscher - Kært barn har mange navne...  

Med Penol pensel tusser får du gode og farverige fleksible tusser i anerkendt kvalitet til en god pris. Det er altid sjovt at tegne, farve og male med tusser og med sættet her får du timevis af kreative og underholdende tegne- og maleoplevelser.

Tusserne har en 0,5-4 mm fleksibel fiberspids, som minder om en lille pensel, så tusserne er velegnede til præcisionsmaling og tegning, samt til kreativ skrivning som f.eks. kalligrafi.

Pensel tusserne er fremstillet med vandbaseret blæk, så du let kan vaske farven af hænder og tøj og tusserne er samtidig designet med en ”hætte-af” effekt, hvilket betyder at blækket er designet til at du kan efterlade tussen uden hætte i op til 5 dage, uden at den tørrer ud.

Tusser fra Penol er produceret med en ventileret sikkerhedshætte der sikrer iltpassage til luftvejene, hvis uheldet er ude og hætten sluges.

Tusserne overholder alle krav til børnesikkerhed og kan derfor bruges af børn (+3 år) såvel som voksne. Dertil er tusserne PVC-frie og er forsynet med det nordiske Svanemærke, som er din garanti for et miljøvenligt produkt.

  • Sæt med 20 stk. tusser
  • Assorterede farver
  • Stregbredde: 0,5-4 mm
  • PVC-fri og Svanemærket
Varenr. 60028960
Antal Pris / vare Spar

Køb minimum 1 pakke

Sælges kun a 1 pakke.
Rund op til pakke
Indtast gyldigt antal
NB: Antallet vil medføre anbrud.
Rund op til pakker
62,44 kr. inkl. moms
På lager Levering: 1-2 hverdage 14 dages fuld returret
Svanemærket

Produktdetaljer

Varenr. 60028960
Mærke Penol
Type Tusser
Farve Sæt
EAN nummer 5701113001124

Produktenheder

Pakke 1 pakke
Karton 12 pakker

Bedøm produkt