• Fri fragt over 800 kr. ekskl. moms
  • /  Dag til dag-levering
  • Trustpilot

Posca Marker | PC-5M | M | 2,5 mm | 8 farver

Sæt med 8 Posca tuscher med rund medium spids – perfekte kreative universalmarkere til alle former for dekoration

Posca Markere – kreative tuschpenne uden grænser!

Posca er et ikonisk brand, som har skabt kunstneriske kreationer i alle afskygninger verden over, siden 1983. Den ikoniske og revolutionerende tusch indeholder vandbaseret malingsblæk, som er særligt rig på farvepigmenter og som kan bruges på alle typer af overflader. Posca-farverne er meget dybe og intense, og på én gang matte og klare, hvilket giver farverne den imponerende, flotte og magiske Posca-effekt, som alle kreative ildsjæle kender og elsker.

Posca tuscher kan bruges til alt fra Street Art til Fine Art i form af illustrationer, graffiti, portrætter og alle former for kreativ customisation og er med til at samle og inspirere både professionelle kunstnere og fantasifulde hobbyentusiaster i alle aldre omkring samme passion – at udfoldes deres kreativitet og lade den få frit løb.

Du får her et sæt med 8 Posca tuscher med en medium kegleformet spids, som giver dig ubegrænset frihed og mulighed for at tegne, farvelægge og dekorere på flotteste vis, hvad end du er nybegynder, erfaren eller professionel.

De alsidige markere kan bruges af alle og er det perfekte redskab til kreative kunstnere og professionelle kreatører, som f.eks. designere, som bruger den til at lægge farver eller opdele flader. Tuschpennen er også perfekt til kreative og passionerede hobbyentusiaster til fremstilling af scrapbøger, DIY kort og dekoration i hjemmet, hvor den kan bruges til at tegne og skrive på fotos og glas og til at konturere genstande. Dertil er tuschen også med stor fordel bruges af f.eks. surfere og skatere, til at customisere deres bræt, samt kreative DIY-mennesker der ønsker at shine en kasket eller en T-shirt op.

Den unikke og vandbaserede blækformel giver dækkende farver, som er bestandige over tid, da blækket er malingsbaseret og derved lægger sig ovenpå de forskellige overflader og tørrer hurtigt og holdbart op. Alle Posca-farver kan både overlappe hinanden og blandes for at opnå de absolut flotteste farvespil og effekter, som giver uendelige muligheder for kreativ og kunstnerisk udfoldelse på alt fra pap og papir, til sten, træ, metal, glas og plastik, til stof og tekstil – kun fantasien sætter grænser! 

Bemærk! At blækket virker permanent på porøse underlag, men kan viskes ud på de fleste glatte, ikke porøse materialer. Et godt råd er at bruge en fikserende klar lak, hvis du ønsker at beskytte og bevare dine kreationer på glatte overflader.

  • Sæt med 8 standardfarver
  • Spids: Medium (rund pumpespids)
  • Stregbredde: 2,5 mm
  • Vandbaseret og farveægte malingsblæk
  • Dækkende og stærke farver
  • Kan bruges på alle typer overflader
  • Hurtigtørrende og lugtfri


Sådan klargør du din Posca marker

Inden brug skal Posca markeren rystes, så du kan høre kuglen bevæge sig inde i hylsteret. Kuglen sikrer at elementerne i Posca-malingen blandes godt, så blækket får en homogen konsistens, som sikrer en flot og ensartet streg. Spidsen klargøres ved at trykke den ned mod et stykke papir, indtil blækket flyder ud til spidsen.

Varenr. 3092260
Antal Pris / vare Spar

Køb minimum 1 styk

Sælges kun a 1 styk.
Rund op til styk
Indtast gyldigt antal
NB: Antallet vil medføre anbrud.
Rund op til styk
348,75 kr. inkl. moms
På lager / Levering: 1-2 hverdage 14 dages fortrydelsesret

Produktdetaljer

Varenr. 3092260
Mærke Posca
Farve Flere farver
Spids Medium
Indhold Sæt
Type Hobbymarkere
EAN nummer 4902778154151

Produktenheder

Styk 1 styk
Æske 24 styk

7 produktbedømmelser

Gennemsnitlig bedømmelse:
Af Lotte Stokholm - 08. august 2019
Af Anja Krause - 23. august 2017
Af Dorrit Larsen - 03. maj 2016
Af Mette Bagger Sørensen - 14. januar 2015
Af Kirsten Pedersen - 29. august 2017
Af jeanette Løhndorf - 05. oktober 2016
Af Ole Vingaard - 06. oktober 2015