Mandalas Malebog Årstidernes gang, bind 3

Anderledes malebog til både børn og voksne

Slip kreativiteten løs og find ro 

Mandalas er mere end en almindelig malebog. Ved at farvelægge Mandalas opnår man ro, balance og koncentration, da hjernen er fokuseret og afslappet. Metoden har været kendt igennem mange århundrede, og er benyttet af hinduer, budhister samt aboriginals i Australien. Hver malebog indeholder de fineste cirkelrunde mønstre, som ender med at blive til farvestrålende kunstværker.

Det anbefales at male Mandalas udefra og indefter. Dog er det vigtigst at følge én retning når man maler, for at opnå den afslappende effekt som samtidig styrker koncentrationen. 

Denne bog er den tredje i rækken af malebøger i serien Årstidernes gang. Går til både børn og voksne. Det er en fryd at lege med de spændende former og udforske forskellige farvekombinationer, imens roen sænker sig. 
 
Malebogen har perforerede sider trykt på kraftigt kartonagtigt papir. Perforeringen gør det nemt at rive de farvelagte tegninger ud. Dermed er det nemt at hænge de dekorative tegninger op som pynt på kontoret eller i hjemmet, eller bruge dem som personlige kort. Samtidig kan flere personer deles om en malebog. Motiverne kan også bruges som skabeloner til vindues- eller glasmaling.
 
  • 32 sider
  • Til både børn og voksne
  • 21,5 x 27 cm
Varenr. 3733130
Antal Pris / vare Spar

Minimumskøb 3 styk

Køb minimum 3 styk

Sælges kun a 3 styk.
Rund op til styk
Indtast gyldigt antal
NB: Antallet vil medføre anbrud.
Rund op til styk
149,81 kr. inkl. moms
Levering: Forventet 7-9 hverdage 14 dages fuld returret

Produktdetaljer

Varenr. 3733130
Mærke Mandalas

Produktenheder

Styk 1 styk
Pakke 3 styk

Bedøm produkt