Mandalas malebog Den fantastiske, fra 8 år

Styrk koncentrationen og mærk afslapningen

Mere end bare en almindelig malebog

Ved at farvelægge Mandalas opnår man ro, balance og koncentration, da hjernen er fokuseret og afslappet. Metoden har været kendt igennem mange århundrede, og er benyttet af hinduer, buddister samt aboriginals i Australien. Hver malebog indeholder de fineste cirkelrunde mønstre, som ender med at blive til farvestrålende kunstværker.

Det anbefales at male Mandalas udefra og indefter. Dog er det vigtigst at følge én retning når man maler, for at opnå den afslappende effekt som samtidig styrker koncentrationen.

Mandalas - Den Fantastiske malebog er fuld af de smukkeste mønstre, som anbefales til børn fra 8 år og op. Kan også anvendes af voksne.

Malebogen har perforerede sider trykt på kraftigt kartonagtigt papir. Perforeringen gør det nemt at rive de farvelagte tegninger ud. Dermed er det nemt at hænge de dekorative tegninger op som pynt på kontoret eller i hjemmet, eller bruge dem som personlige kort. Samtidig kan flere personer deles om en malebog. Motiverne kan også bruges som skabeloner til vindues- eller glasmaling.

  • 32 sider
  • Fra 8 år
  • 21,5 x 27 cm

 

Varenr. 3732880
Antal Pris / vare Spar

Minimumskøb 3 styk

Køb minimum 3 styk

Sælges kun a 3 styk.
Rund op til styk
Indtast gyldigt antal
NB: Antallet vil medføre anbrud.
Rund op til styk
Før: 149,81 kr.
119,81 kr. inkl. moms
Levering: Forventet 5-7 hverdage 14 dages fuld returret

Produktdetaljer

Varenr. 3732880
Mærke Mandalas

Produktenheder

Styk 1 styk
Pakke 3 styk

Bedøm produkt