Mandalas malebog Isblomster, bind II

Populær malebog til både børn og voksne

Fordyb dig og find ro med Mandalas

Mandalas er mere end en almindelig malebog. Ved at farvelægge Mandalas opnår man ro, balance og koncentration, da hjernen er fokuseret og afslappet. Metoden har været kendt igennem mange århundrede, og er benyttet af hinduer, budhister samt aboriginals i Australien. Hver malebog indeholder de fineste cirkelrunde mønstre, som ender med at blive til farvestrålende kunstværker.

Det anbefales at male Mandalas udefra og indefter. Dog er det vigtigst at følge én retning når man maler, for at opnå den afslappende effekt som samtidig styrker koncentrationen.

Denne malebog er andet bind i Mandalas Isblomster serien. De eventyrligt smukke blomstermotiver kan farvelægges af både børn og voksne.

Malebogen har perforerede sider trykt på kraftigt kartonagtigt papir. Perforeringen gør det nemt at rive de farvelagte tegninger ud. Dermed er det nemt at hænge de dekorative tegninger op som pynt på kontoret eller i hjemmet, eller bruge dem som personlige kort. Samtidig kan flere personer deles om en malebog. Motiverne kan også bruges som skabeloner til vindues- eller glasmaling.
 
  • 32 sider
  • Til både børn og voksne
  • 21,5 x 27 cm
 
Varenr. 3733180
Antal Pris / vare Spar

Minimumskøb 3 styk

Køb minimum 3 styk

Sælges kun a 3 styk.
Rund op til styk
Indtast gyldigt antal
NB: Antallet vil medføre anbrud.
Rund op til styk
Før: 149,81 kr.
119,81 kr. inkl. moms
Levering: Forventet 5-7 hverdage 14 dages fuld returret

Produktdetaljer

Varenr. 3733180
Mærke Mandalas

Produktenheder

Styk 1 styk
Pakke 3 styk

Bedøm produkt