Garmin vívoactive® 3 Music, sort med stål

Passer perfekt til den aktive livsstil - og er du kommet afsted uden pung, betaler du blot via Garmin Pay med uret

Garmin vívoactive® 3 Music smartwatch

Med Garmin Pay og indbygget GPS - så du kan lade både telefon og pung blive hjemme

Vívoactive 3 Music er det rette smartwatch til dig der elsker det aktive liv. Du kan tage uret med i al slags vejr. Det er ikke alene sikkert ved svømning og i badet, dets Garmin Chroma Display™ er også utroligt nemt at aflæse – selv i direkte sollys – og det er beskyttet af ekstra robust glas, så du trygt kan tage uret med på eventyr.

Dette smartwatch er forsynet med indbygget musiklager, så du kan afspille mere end 500 af dine yndlingssange under din træning, uden at skulle have din telefon med. Elevate™ håndledsbaseret pulsteknologi hjælper dig med at overvåge nøgleaspekter af din fysiske form og stressniveau, både før, under og efter træning samtidigt med at mere end 15 forudindlæste sports-apps, gør det nemt at finde en sjov måde at holde sig aktiv på. 

Tag ud på golfbanen, find cyklen frem, deltag i en yogatime eller prøv kræfter med stand up paddle boarding. Når du er udendørs, registrerer uret alle detaljerne for den valgte aktivitet via den integrerede GPS, så du kan følge med, både i distance, hastighed, antal forbrændte kcal, rute osv. helt uden behov for at din telefon er med. Til alt fra snowboarding til svømning og mindst et dusin andre muligheder, bliver dette ur den perfekte træningsmakker.

Og Garmin vívoactive® 3 Music er ikke bare et hvilket som helst ur. Med mulighed for at personliggøre dit ur med Connect IQ Store, hvor du kan downloade urskiver, widgets og apps samt utallige smartwatch-funktioner, får du sammenlagt et uundværligt arbejdsredskab i hverdagen. Tænd lyset derhjemme med SmartThings-appen, og brug AccuWeather MinuteCast-appen til at finde ud af, hvornår det begynder at regne - Og ikke nok med det. En anden vigtig funktion der er værd at nævne, er; Garmin Pay, som giver dig mulighed for at betale for dine køb med uret. Du kan bruge det næsten overalt, hvor du kan foretage kontakløs betaling. Nu kan du lade tegnebogen ligge derhjemme uden at gå glip af en caffe latte efter løbeturen - bare tryk på skærmen.

Livet har ingen pauseknap, så hold dig tilsluttet med dit vívoactive 3 Music smartwatch, mens du spiller eller træner. Når det er parret med din kompatible smartphone, vil du være i stand til at modtage og endda svare på sms'er, se opdateringer på sociale medier, e-mails og meget mere på dit håndled. Find din telefon, få adgang til musikstyringen, og lad vennerne følge din udendørs sport med LiveTrack funktionen. Dine afsluttede aktiviteter bliver endda automatisk uploadet til vores online træningsunivers Garmin Connect™.

Garmin - når du værdsætter det aktive liv.

 • Type: Smartwatch
 • Urglasmateriale: Kemisk hærdet glas
 • Urkassemateriale: Polymer
 • Quick Release remme: Ja (20 mm, industri-standard)
 • Remmateriale: Silikone
 • Fysisk størrelse: 43,1 x 43,1 x 13,6 mm, passer til håndled med en omkreds på 127-204 mm
 • Vægt: 39,0 g
 • Vandtæthedsklassifikation: Swim, 5 ATM
 • Touchscreen: Displaytype kan ses i sollys, transflektiv memory-in-pixel (MIP)), Displaystørrelse: 30,4 mm diameter, Displayopløsning: 240 x 240 pixels, Farvedisplay 
 • Batterilevetid: Smartwatch-tilstand: Op til 7 dage, GPS-tilstand med musik: Op til 5 timer, GPS-tilstand uden musik: op til 13 timer
 • Indbygget hukommelse: 7 timers aktivitet, 14 dages aktivitetstrackingdata
Varenr. 70020300

Køb minimum 1 stk.

Sælges kun a 0 stk..
Rund op til stk.
Indtast gyldigt antal
NB: Antallet vil medføre anbrud.
Rund op til stk.
stk. a 2.499,00 kr. inkl. moms
På lager Levering: 1-2 hverdage 14 dages fuld returret

Produktdetaljer

Varenr. 70020300
Mærke Garmin
Type Smartwatch
Producentvarenr. 010-01985-02
EAN nummer 0753759203788

Produktenheder

Stk. 1 stk.

1 produktbedømmelser

Gennemsnitlig bedømmelse:
Af Jensegonkahr - 24. juli 2019