• Fri fragt over 800 kr. ekskl. moms
  • /  Dag til dag-levering
  • Trustpilot

Spa startssæt

Varenr. 70092350

Køb minimum 1 styk

Sælges kun a 1 styk.
Rund op til styk
Indtast gyldigt antal
NB: Antallet vil medføre anbrud.
Rund op til styk
styk a 586,25 kr. inkl. moms
På fjernlager / Levering: Forventet 2-4 hverdage

Spa Start Set

Startset med alle de plejemidler, der er nødvendige for at holde vandet i spabadet rent og indbydende. Med et Spa Start-Set er du sikker på at komme godt fra start. Sættet indeholder alle de plejemidler, der er nødvendige for at holde vandet i spabadet rent og indbydende, samt en overskuelig og informativ guide.

Sættet indeholder CleanTab til desinfektion af vandet og strips til nemt at teste pH og klor niveauet. pH-Plus og pH-Minus bruges til at justere pH-niveauet. Filterfix til effektiv rengøring af spabadets filter.

CleanTab er en hurtigopløselig og pH-neutral tablet, som anvendes når spabadet fyldes op, samt til løbende desinfektion.
Spa Test Strips bruges til hurtigt og enkelt at måle vandets pH-værdi og klorindhold. Resultatet aflæses nemt på beholderen.
Optimalt klor indhold ligger mellem 2,0 – 3,0 mg/l.

Sundt poolvand har en pH-værdi på mellem 7,0 og 7,4. En sund vandbalance giver den bedste nyttevirkning af vandplejemidler. Ligger poolvandets pH-værdi ikke imellem dette interval, justeres det med henholdsvis SPA pH-Plus og SPA pH-Minus. 

Filterfix benyttes til rengøring af filtret. Små urenheder, herunder døde hudceller fra de badende, kan give belægninger der tilstopper filteret. Derfor skal filteret rengøres regelmæssigt med 2-3 ugers mellemrum.

Sørg for, at kemikalier ikke bliver fugtige under opbevaring. Opbevares i originalforpakning, aflåst og utilgængeligt for børn samt tørt frostfrit og ikke i direkte sollys.

Alternative produkter

Produktdetaljer

Varenr. 70092350
Mærke Swim & Fun
Type Tilbehør
EAN nummer 5704841017962

Produktenheder

Styk 1 styk

Bedøm produkt


Andre kunder så også