Fugleskræmmer sæt - 10 meter teleskopstang og fugl

Helt perfekt til områder med ekstra høje bygninger!

Fugleskræmmer - Komplet sæt inkl.10 meter forstærket teleskopstang og fugl "Ørn" - Kom hurtigt i gang!

Undgå generende fugle, der bygger reder, ødelægger din græsplæne eller laver fugleklatter på dine havemøbler, biler, både eller bygningerne på din arbejdsplads. Denne fugleskræmmer er et godt alternativ til de gammeldags fugleskræmsler.

Med en fugleskræmmer/mågeskræmmer får du et særdeles effektiv redskab til at holde skadefuglene på afstand. Rovfugle kan jage andre fugle væk, og ved at opsætte fugleskræmmeren, hvor der er behov for at afskrække skadefugle, har du givet dig selv det bedste udgangspunkt for at undgå diverse form for beskadigelser. 

Fugleskræmmeren er som udgangspunkt beregnet til at blive opsat ved hjælp af det medfølgende jordspyd. Teleskopstangen kan dog også bruges på tage, på pæle eller lignende ved brug af spændebånd. Spændebånd medfølger ikke.

Efterhånden vil fuglene vænne sig til din opsatte skræmmefugl, hvorved det vil være essentielt løbende at enten skifte mellem forskellige skræmmedrager, eller flytte placeringen af fugleskræmmeren med jævne mellemrum.

BEMÆRK: Alt efter årstid er den forventede levetid for skræmmefuglen ved normal dansk vejr er ca. 3 måneder. I tilfælde af kraftigt blæsevejr, anbefales det at fugleskræmmeren tages ned, for at opretholde længst mulig levetid.

Sættet indeholder:

  • 1 stk. fugleskræmmer "Ørn" inkl. 6 meter forstærket nylonsnor
  • 1 stk. 10 meter forstærket teleskopstang
  • 1 stk. jordspyd inkl. skive

Specifikationer:

  • Mål på drage, bredde: 140 cm
  • Jordspyd: Ø25 mm
Varenr. 3556060
Antal Pris / vare Spar

Køb minimum 1 stk.

Sælges kun a 0 stk..
Rund op til stk.
Indtast gyldigt antal
NB: Antallet vil medføre anbrud.
Rund op til stk.
1.748,75 kr. inkl. moms
Levering: 30-08-2019 14 dages fuld returret

Produktdetaljer

Varenr. 3556060
Mærke Øvrige
Type Fugleskræmmere
Antal 1 stk.

Produktenheder

Stk. 1 stk.
Karton 4 stk.

Dokumenter

5 produktbedømmelser

Gennemsnitlig bedømmelse:
Af Brian Hedegaard-Jensen - 19. august 2019
Blæser meget hurtigt i stykker.
Af Carl Biehl - 08. august 2019
Af Morten - 23. juni 2018
Kan bestemt ikke anbefales- Teleskopstangen slår sig sammen hele tiden, ligemeget hvor meget man strammer led og fulglen går i stykker hvis det blæser over 5ms. Effektivt nok, men alt for skrøbeligt til det Danske sommervejr.
Af Ronni - 22. august 2017
Af Ole A. Jacobsen - 22. juli 2016
Vi har sat denne fugleskræmmer op i vores gård, idet vi havde problemer med fugle der sad på vores udstillingsprodukter og derved gjorde dem beskidte. Virker meget effektivt.