Grohe Eurosmart Cosmopolitan Berøringsfritarmatur

Infrarød elektronisk håndvaskarmatur med justerbar temperaturbegrænser

Grohe Eurosmart Cosmopolitan Berøringsfritarmatur - hygiejnisk vandhane

Grohe er verdens førende udbyder af sanitære løsninger, og et globalt brand der er særligt dedikeret til at bringe innovative produkter til markedet. Grohe har fokus på både teknologi, kvalitet, design og bæredygtighed så du altid er sikret et godt produkt hele vejen rundt.

Med Eurosmart berøringsfrit armatur fra Grohe får du en elektronisk berøringsfri vandhane der styres af en infrarød bevægelsessensor for nem betjening.

Armaturet har en blandingsanordning med en justerbar begrænser af varmt vand og en indstillelig skylletid. Samtidig har armaturet 7 forudindstillede programmer der b.la indeholder 24/7 timers autoskyld, renseprogram og sikkerhedssluk efter 60 sekunder.

Eurosmart Cosmopilitan berøringsfrit armatur er udviklet med Grohe EcoJoy systemet, som hjælper dig med at reducere dit vandforbrug med op til 50 %, således at miljøet skånes og du sparer penge. Vandhanen bruger kun 5,7 liter i minuttet når vandet løber, hvilket gør den særligt miljøvenlig.

Armaturet har en belægning af Grohe StarLight krom som har en skinnende glans og er let at vedligeholde, så det bliver ved med at se nyt ud i mange år.

  • Vandforbrug: 5,7 l/min
  • Infrarød bevægelsescensor
  • Sikkerhedssluk
  • Indstillelig skylletid
  • Miljøvenlig
  • CE-godkendt
Varenr. 60020100

Køb minimum 1 stk.

Sælges kun a 1 stk..
Rund op til stk.
Indtast gyldigt antal
NB: Antallet vil medføre anbrud.
Rund op til stk.
stk. a 1.861,25 kr. inkl. moms
Levering: Forventet 14 hverdage 14 dages fuld returret

Produktdetaljer

Varenr. 60020100
Mærke Grohe
Passer til Bad
Type Armatur
EAN nummer 4005176896637

Produktenheder

KOLLI 1 stk.
Stk. 1 stk.

Bedøm produkt