Grohe Eurosmart New Køkkenarmatur, 140° svingfelt

Ergonomisk et-grebskøkkenarmatur med 140° svingfelt

Grohe Eurosmart New køkkenarmatur – ergonomisk og brugervenligt

Grohe er verdens førende udbyder af sanitære løsninger, og et globalt brand der er særligt dedikeret til at bringe innovative produkter til markedet. Grohe har fokus på både teknologi, kvalitet, design og bæredygtighed så du altid er sikret et godt produkt hele vejen rundt.

Dette Grohe Eurosmart køkkenarmatur vil være en nyttig ny funktion i dit køkken. Tuden har et svingfelt på 140°, så du får et tilstrækkeligt stort arbejdsområde, samtidig med at du undgår, at tuden rammer skabe eller vægge.

Grohe SilkMove teknologien gør det muligt at regulere vandtemperaturen og -gennemstrømningen med lethed og præcision og Easy Exchange Mousseur systemet betyder, at du ikke behøver andet end en mønt for at skrue mousseuren af, når den skal renses eller udskiftes.

Eurosmart køkkenbatteriet er belagt med Grohe StarLight krom og har en slidstærk skinnende glans, som gør, at det vil være et æstetisk og smukt fokuspunkt i dit køkken. Og de adskilte indvendige vandveje betyder, at du vil kunne nyde dejligt rent drikkevand.

Armaturet kan hurtigt og nemt installeres, da det kun indeholder få dele og det eneste du skal gøre er at monterer og fastgøre din nye vandhane med det medfølgende værktøj. Vandhanen leveres desuden med fleksible slanger og lette, klare instrukser så du kan installerer den i løbet af nul komma fem.

  • Svingfelt: 140°
  • Let og præcis vandregulering
  • Nemt installationssystem
Varenr. 60020110

Køb minimum 1 styk

Sælges kun a 1 styk.
Rund op til styk
Indtast gyldigt antal
NB: Antallet vil medføre anbrud.
Rund op til styk
styk a 823,75 kr. inkl. moms
Levering: Forventet 14 hverdage 14 dages fuld returret

Produktdetaljer

Varenr. 60020110
Mærke Grohe
Passer til Køkken
Type Armatur
EAN nummer 4005176861932

Produktenheder

Styk 1 styk

Bedøm produkt