Grohe New Tempesta Cosmopolitan 100 Brusesstangsæt

Vandbesparende brusesæt med 3 spraymønstrer i høj kvalitet

Grohe New Tempesta Cosmopolitan 100 Brusestangsæt – en lækker og eksklusiv badeoplevelse

Grohe er verdens førende udbyder af sanitære løsninger, og et globalt brand der er særligt dedikeret til at bringe innovative produkter til markedet. Grohe har fokus på både teknologi, kvalitet, design og bæredygtighed så du altid er sikret et godt produkt hele vejen rundt.

Med New Tempesta Cosmopolitan 100 brusestangsæt fra Grohe får du en bruser i høj kvalitet, som har en lang levetid. Med sættet medfølger en håndbruser, en brusestang på 600 mm og en Relexaflex bruseslange på 1750 mm. 

Håndbruseren er produceret med det miljøvenlige Grohe EcoJoy system og bruger kun 9,5 liter i minuttet, hvilket er langt mindre end andre billigere brusere. Du sparer derfor både på vandet og på budgetkronerne, uden at gå på kompromis med bruserens effektivitet. 

Håndbruseren har 3 perfekte strålemønstre, ”Rain” ”Rain O2” og ”Message”, som giver en lækker og mere eksklusiv badeoplevelse, takket være den smarte og afslappende Grohe DreamSpray teknologi. Dertil har New Tempesta Cosmopolitan brusehovedet SpeedClean antikalksystem og indvendig vandføring som øger bruserens levetid og samtidig gør den let at rengøre og vedligeholde.

New Tempesta Cosmopolitan 100 brusestangsæt er desuden belagt med den rengøringsvenlige Grohe StarLight krombelægning, som giver en ultraglat overfaldefinish og som er ridsefast og dermed sikre et varigt blankt udseende. Du vil dermed sparer masser af tid på rengøringen, da sættet altid vil se nyt og blankt ud.

  • Vandforbrug: 9,5 l/min
  • Strålemønster: Rain, Rain O2, Massage
  • Længde på brusestang: 600 mm
  • Længde på bruseslange: 1750 mm
  • Miljøvenlig
Varenr. 60019960

Køb minimum 1 styk

Sælges kun a 1 styk.
Rund op til styk
Indtast gyldigt antal
NB: Antallet vil medføre anbrud.
Rund op til styk
styk a 598,75 kr. inkl. moms
Levering: Forventet 14 hverdage 14 dages fuld returret

Produktdetaljer

Varenr. 60019960
Mærke Grohe
Type Brusesæt
Passer til Bad
EAN nummer 4005176451492

Produktenheder

KOLLI 1 styk
Styk 1 styk

Bedøm produkt