Grohe Red Duo Armatur og kedel i størrelse M

Få kogende vand direkte fra et Grohe Red Dou køkkenarmatur

Grohe Red Duo Armatur og kedel i størrelse M

Armaturet har et minimalistisk, slankt design, som passer perfekt ind i dine køkkenplaner, også kan du få vand, der er opvarmet til 100°, direkte fra hanen. Så skal du ikke længere vente på, at kedlen koger. Det kogende vand er perfekt til, når du skal lave te og kaffe, men også til fyldning af gryder og tilberedning af måltider. Funktionen, der leverer kogende vand, aktiveres via børnesikre trykknapper.

Den høje L-formede tud gør det nemt at fylde gryder, og tuden har et svingfelt på 150°, hvilket giver total fleksibilitet. GROHE SilkMove sikrer en ubesværet og præcis betjening af grebet. Sikkerheden er prioriteret højt for dette produkt – armaturet er udstyret med en automatisk, oplyst GROHE Børnesikring, der betjenes via trykknapperne. Kedlen, der har en energieffektivitet i klasse A, kan også indstilles til ferietilstand, hvor temperaturen begrænses til 60 °C.

Kedlen kan på et øjeblik levere op til 3 L kogende vand og er fremstillet af titanium, hvilket giver en enestående beskyttelse mod korrosion, og armaturets blændende, slidstærke GROHE StarLight krombelægning vil se ny ud i mange år. GROHE Red filteret reducerer også kalkrester og tungmetaller i vandet, hvilket forlænger både armaturets og kedlens levetid.

Anbefales installeret af autoriseret VVS-installatør.

Varenr. 70034151

Køb minimum 1 stk.

Sælges kun a 0 stk..
Rund op til stk.
Indtast gyldigt antal
NB: Antallet vil medføre anbrud.
Rund op til stk.
stk. a 9.158,75 kr. inkl. moms
Levering: Forventet 14 hverdage 14 dages fuld returret

Produktdetaljer

Varenr. 70034151
Mærke Grohe
Type Armatur
Passer til Køkken
EAN nummer 4005176413988

Produktenheder

Stk. 1 stk.

Bedøm produkt