Grohe Temp. Cosmo. 210 Brusesystemet med termostat

Kvalitetsbrusesystem med termostat til vægophæng

Grohe Tempesta Cosmopolitan 210 Brusesystemet med termostat

Grohe er verdens førende udbyder af sanitære løsninger, og et globalt brand der er særligt dedikeret til at bringe innovative produkter til markedet. Grohe har fokus på både teknologi, kvalitet, design og bæredygtighed så du altid er sikret et godt produkt hele vejen rundt.

Med Tempesta Cosmopolitan 210 brusesystem fra Grohe får du et praktisk system, der er nemt at installere og opsætte i din bruseniche. Komplet sæt med hovedbruser, håndbruser, en vandret svingbar brusearm på 390 mm med et svingfelt på 180°, samt en bruseslange på 1750 mm. Sættet er desuden udstyret med en termostat med AquaDimmer funktion, som giver dig muligheden for nemt at kunne skifte mellem hovedbruseren og håndbruseren.

Hovedbruseren Tempesta 210 har et kugleled med en vridningsvinkel på +/- 15°, så du nemt kan justerer den. Med hovedbruseren får du det afslappende stråmønster ”Rain”, som giver bløde og fine stråler, der minder om varm sommerregn og som er udviklet ud fra Grohe DreamSpray teknologien.   

Håndbruseren New Tempesta Cosmopolitan 100 leverer en luksuriøs bruseoplevelse og du får de 2 lækre strålemønstre ”Rain” med afslappende bløde og fine stråler og ”Jet” som giver en behagelig og opkvikkende massage og som efterfølgende effektivt kan rengøre brusenichen med den kraftige stråle. Begge strålemønstre er udviklet ud fra Grohe DreamSpray teknologien for en afslappende luksusoplevelse.      

Begge brusere er udviklet med en integreret Inner WaterGuide, som sikrer at brusehovedet altid er tilstrækkeligt køligt til, at det er behageligt for dig at holde i hånden, og sikrer dermed også længere levetid for krombelægningen. De er også produceret med SpeedClean, som sikrer at bruserne kun kræver lidt vedligeholdelse. En aftørring af dyserne med fingrene er nok til at fjerne eventuelle kalkrester.

Blandingsbatteriet er udviklet med Grohe TurboStat teknologi som sikrer at den valgte temperatur forbliver konstant under badet, samt Grohe SafeStop system som tilbyder en temperaturgrænse, der er forudindstillet til 38 °C for at forhindre skoldning. 

Brusesættet er dertil produceret med TwistFree funktion, hvilket er utrolig praktisk, da den sikrer, at bruseslangen drejer med hver bevægelse, du foretager, så den aldrig bliver snoet. Sættet er desuden fremstillet med Grohe StarLight krombelægning, som tilfører dit badeværelse en iøjnefaldende glans.

  • Hovedbruser strålemønster: Rain
  • Håndbruser strålemønster: Rain, Jet
  • Længde på brusearm: 390 mm
  • Svingfelt på brusearm: 180°
  • Længde på bruseslange: 1750 mm
  • Konstant vandtemperatur
  • Skoldningsbeskyttelse
  • Nem rengøring og vedligeholdelse
Varenr. 60020000

Køb minimum 1 styk

Sælges kun a 1 styk.
Rund op til styk
Indtast gyldigt antal
NB: Antallet vil medføre anbrud.
Rund op til styk
styk a 3.723,75 kr. inkl. moms
Levering: Forventet 14 hverdage 14 dages fuld returret

Produktdetaljer

Varenr. 60020000
Mærke Grohe
Type Brusesæt
Passer til Bad
EAN nummer 4005176985348

Produktenheder

KOLLI 1 styk
Styk 1 styk

Bedøm produkt