Sv. Michelsen Lakrids med hvid choko & passion

Delikat lakrids dyppet i hvid chokolade og rullet i passionsfrugtpulver

Hjemmelavede drageer, til dig – eller som gave!

Sv. Michelsen lakrids med hvid chokoladeovertræk og passionsfrugt er fornemt og hjemmelavet. Denne bøtte fra Sv. Michelsen er super lækker med lakrids dyppet i hvid chokolade og rullet i passionsfrugtpulver. En spændende sammensætning med stor smagsoplevelse.

  • Indhold: 150 gram
  • Fairtrade chokolade

Sv. Michelsen - Et firma med stolte traditioner

Idag er det tredje generation af Sv. Michelsen som viderefører arven og de stolte traditioner fra stifter Svend Michelsen. Han var en notorisk perfektionist, som kun ønskede at lægge navn til kvalitetsprodukter, og brugte op til 10 år på at forfine smagen i et enkelt stykke. Den karakteregenskab førte til mange hædersbevisninger for firmaet, som i 1922 fik prædikatet "Leverandør til Det Kongelige Danske Hof".

Idag fremstiller Sv. Michelsen fortsat chokoladen i hånden, og nye produkter udvikles efter de strengeste kvalitetskrav. Fra efteråret 2016 har alt chokolade været handlet under det internationale Fairtrade kakaoprogram, som betyder, at alle mellemhandlere fra kakaobonden til de endelige distributør opfylder de vedtagne standarder for bæredygtighed. Samtidig får kakaobønderne en garanteret minimumspris på deres varer, og en fairtrade bonus, som de kan anvende til at modernisere deres landbrug.

Varenr. 3111950
Antal Pris / vare Spar

Køb minimum 1 styk

Sælges kun a 0 styk.
Rund op til styk
Indtast gyldigt antal
NB: Antallet vil medføre anbrud.
Rund op til styk
61,25 kr. inkl. moms
På lager Levering: 1-2 hverdage 14 dages fuld returret
Fairtrade

Produktdetaljer

Varenr. 3111950
Mærke Sv. Michelsen
Indhold 101-500 g

Produktenheder

Styk 1 styk
Æske 12 styk

5 produktbedømmelser

Gennemsnitlig bedømmelse:
Af Lotte - 08. august 2019
Af Lone Pedersen - 09. februar 2018
Smager dejligt.
Af Lone Rasmussen - 29. august 2017
Af Lisbeth - 22. august 2017
godt produkt
Af Morten Gustafsen - 03. maj 2016