Rawbite Spicy Lime Snackbar, 50g

Økologisk frugt- & nøddebar. Dansk produceret, af 100% naturlige ingredienser

Rawbite frugt- & nøddebar med limesmag

Rawbite er en sund, nærende og velsmagende økologisk frugt- & nøddebar. Baren er dansk produceret og fremstillet af 100% naturlige ingredienser. Det betyder at den er laktosefri, glutenfri, vegansk og fri for tilsat sukker. Et oplagt valg af snack, når du vil opretholde et stabilt energiniveau, tilfredsstille den søde tand og undgå dårlig samvittighed ved at have spist noget "usundt".

Ingredienserne i Rawbite Cacao er: 61% frugt (dadler, rosiner og 3% lime juice), 39% nødder (cashewnødder og mandler) og ingefær, chili og citrusolie. De tilsatte krydderier giver en dejlig frisk limesmag, som er manges favorit.

Snup en Rawbite på kontoret, på farten, til eftermiddagshyggen eller eftermiddagskaffen. Den lækre snackbar er også perfekt i slikskålen skåret i små tern, evt. sammen med en anden Rawbite og blandet med forskellige nødder og mørk chokolade. Det giver en sundere slikskål fyldt med vitaminer og mineraler.

  • Smag: Spicy lime
  • 50g pr. bar
  • Økologisk
  • Glutenfri
  • Laktosefri
  • 100% dansk produceret


Rawbite er den eneste madbar i det Danske Forsvars feltrationer. Derfor er Rawbite blevet testet under ekstreme forhold. Snackbarens naturlige indhold, uden tilsat sukker, gør at Rawbite bevarer sin konsistens uanset temperaturen. Det gør Rawbite god både i kulde hos Slædepatruljen Sirius på Grønland, og under barske ørkenforhold hos de danske tropper i mellemøsten.

Varenr. 60007700
Antal Pris / vare Spar

Køb minimum 1 stk.

Sælges kun a 1 stk..
Rund op til stk.
Indtast gyldigt antal
NB: Antallet vil medføre anbrud.
Rund op til stk.
19,94 kr. inkl. moms
På lager Levering: 1-2 hverdage 14 dages fuld returret

Produktdetaljer

Varenr. 60007700
Mærke Rawbite
Indhold 50 g
Type Snackbarer

Produktenheder

Stk. 1 stk.
Karton 12 stk.
Ydrekarton 108 stk.
Palle 10368 stk.

Bedøm produkt