Komposterbart Portionsbæger, klar, PLA, 60 ml

Bionedbrydeligt og bæredygtigt bæger til engangsbrug

Komposterbart Portionsbæger – godt og skånsomt for miljøet

Engangsservice er kommet for at blive, da man ser foodtrucks, madfestivaller og pop up restauranter komme frem overalt, som kræver praktisk og funktionelt engangsemballage – så hvorfor ikke gøre det så miljøvenligt og bæredygtigt så muligt, så naturen ikke lider overlast?

Her får du en bæredygtigt portionsbæger til engangsbrug, som skåner naturen og miljøet. Bægeret er udelukkende fremstillet af naturlige restmaterialer, som er 100 % biologisk nedbrydelige og komposterbare og derfor ikke belaster miljøet unødigt. På den måde undgås unødvendigt spild og betyder at bægeret nedbrydes fuldstændigt og bliver til jord, som nye planter kan spire af. Du får altså et funktionelt og miljøvenligt engangsbæger, som er fødevaregodkendt og som du kan bruge med god samvittighed.

Portionsbægeret er produceret af PLA, som er bioplastik der er fremstillet af 100 % biobaseret materiale og er lavet af vedvarende ressourcer. Bioplastikken er meget effektiv og for at producere 1 kg PLA skal der blot bruges 1,6 kg sukkermateriale som f.eks. kan komme fra resterne af sukkerrør.

  • Farve: Klar
  • Indhold: 60 ml
  • 100 % komposterbart materiale
Varenr. 60027250
Antal Pris / vare Spar

Minimumskøb 2000 stk.

Køb minimum 2000 stk.

Sælges kun a 2000 stk..
Rund op til stk.
Indtast gyldigt antal
NB: Antallet vil medføre anbrud.
Rund op til stk.
Før: 1.500,00 kr.
1.200,00 kr. inkl. moms
På lager Levering: 1-2 hverdage 14 dages fuld returret

Produktdetaljer

Varenr. 60027250
Mærke Øvrige
Type Portionsbæger
Materiale Bionedbrydelig PLA

Produktenheder

Stk. 1 stk.
KOLLI 2000 stk.

Bedøm produkt