De'Longhi KBI2001.BL Elkedel, blå, 1,7 L

Lækker kvalitet i et sofistikeret design

De’Longhi Distinta Flair elkedel i topkvalitet i blå

Lækker elkedel i eksklusiv kvalitet i et sofistikeret mat metallisk finish med forkromede detaljer fra De’Longhi. Kedlen har en stor kapacitet på 1,7 liter og fremstillet i rustfrit stål i blå. Kedlen har en 360o roterende centerkobling med skjult ledningsopbevaring, så den passer ind i ethvert køkkenmiljø og er nem at håndtere. Elkedlen kan let tages af basen for en ledningsfri bekvemmelighed.

Den har et let aflæselig vandindikator, under håndtaget, giver dig mulighed for at styre den korrekte mængde vand, takket være den gennemsigtige vandmåler. Og med en integreret lysindikator i tænd/sluk-kontakten, er det let at se, om elkedlen er tændt. Elkedlen har tre niveauer af sikkerhed: Automatisk sluk når vandet begynder at koge og når kedlen fjernes fra basen, og termisk afskæring. Desuden besidder den også skridsikre fødder og et aftageligt kalkfilter, der også er vaskbart.

Distinta Flair kollektionen er helt unik – ligesom de personer, som vælger det til at dekorere deres bordplade. En sofistikeret fusion af firkanter og cirkler, og det særprægede låg står i en smuk kontrast med det ubesværede, frit flydende håndtag og de bløde linjer.

  • Kapacitet: 1,7 liter
  • Farve: Prestige Blue (blå)
  • Effekt: 2000 W
  • Mål (HxBxD): 25 x 18 x 22,5 cm
  • Vægt: 1,3 kg
  • Materiale: Rustfrit stål
  • Funktioner: 360o base, aftageligt låg, ”tænd”-lys, anti-kalk filter, automatisk slukkefunktion når vandet koger og når kanden løftes fra basen, vandbeholdningsindikator, skridsikre fødder og ledningsopbevaring
Varenr. 70031011

Køb minimum 1 stk.

Sælges kun a 0 stk..
Rund op til stk.
Indtast gyldigt antal
NB: Antallet vil medføre anbrud.
Rund op til stk.
stk. a 933,75 kr. inkl. moms
På fjernlager Levering: Forventet 2-4 hverdage 14 dages fuld returret

Produktdetaljer

Varenr. 70031011
Mærke De'Longhi
Farve Blå
Producentvarenr. 210110094
EAN nummer 8004399773578

Produktenheder

Stk. 1 stk.

Bedøm produkt