Philips HD9350/90 el-kande, 1,7L rustfrit stål

Holdbar og pålidelig el-kedel i fødevarekvalitet

Philips Daily Collection elkande, 1,7L

Holdbart kabinet af rustfrit stål - Skabt til daglig brug

Philips HD9350/90 elkande er en holdbar og pålidlig el-kedel, fremstillet i et ledningfrit stilrent og solidt design i rustfrit stål med 360° centerkobling med skjult ledningsopbevaring, så den passer flot ind i ethvert miljø. 

Elkanden er forsynet med et skjult fladt varmelegeme, som sikrer en hurtig kogning og den letaflæselige vandindikator, under håndtaget, gør det nemt at aflæse vandstanden i kanden. Den elegante lysindikator integreret i tænd/sluk-kontakten, tillader dig nemt at se, om elkanden er tændt. 

Låget har en smart fjederlukkemekanisme med en trykknap, som gør den nem at åbne med et enkelt tryk og kontakt med damp undgås dermed for optimal sikkerhed. Den store åbning og den glatte overflade af rustfrit stål, gør det nemt at tømme og påfylde kanden, samt rengøre denne efter behov. 

Et aftageligt micro mesh-filter på udløbstuden fanger bittesmå kalkpartikler helt ned til 200 mikron og sikrer en klar kop, så du er sikret en smagfuld frisk kop kaffe, the, suppe eller lign.

Et praktisk multisikkerhedssystem sikrer at elkanden automatisk slukker når vandet er klar, når den løftes fra basen, eller når der er for lidt vand i den.

  • Type: El-kedel
  • Effekt: 2200 W
  • Kapacitet: 1,7 L
  • Farve/Materiale: Rustfrit stål
Varenr. 70007030

Køb minimum 1 stk.

Sælges kun a 0 stk..
Rund op til stk.
Indtast gyldigt antal
NB: Antallet vil medføre anbrud.
Rund op til stk.
stk. a 348,75 kr. inkl. moms
Levering: Forventet 2-4 hverdage 14 dages fuld returret

Produktdetaljer

Varenr. 70007030
Mærke Philips
Materiale Rustfrit stål
Farve Rustfrit stål
EAN nummer 8710103662259

Produktenheder

Stk. 1 stk.

Bedøm produkt