Bosch SMP69M15SK Indbygningsopvaskemaskine, stål

Utrolig støjsvag – lydniveau på 42 dB og energiklasse A+++

A+++

Datablad

Bosch SMP69M15SK Opvaskemaskine til indbygning

Giver et perfekt tørreresultat gang på gang takket være Zeolith®-tørring teknologien
Denne avancerede Bosch indbygningsopvaskemaskine SMP69M15SK, giver dig alt hvad du behøver i en opvaskemaskine – og mere til. Opvaskemaskinen er i energiklasse A+++ og har plads op til 14 standartkuverter – perfekt til familien på 4-5 personer. Samtidig har den en flot ensfarvet front i hvid, som passer ind i ethvert køkken. Maskinen er udstyret med en masse smarte og innovative funktioner, der sørger for at der bliver vasket op i højeste klasse.

Den innovative vasketeknik, ActiveWater, giver maksimal effekt med miljøvenlig opvask og skinnende ren opvask. Målrettet vanddistribution sparer vand og energi, optimeret filterteknologi, hurtig opvarmning og en kraftfuld pumpe gør, at vandcirkulationen øges. Og med VarioSpeed Plus, som aktiveres, når det skal gå ekstra hurtigt, f.eks. ved store familiemiddage eller fester. Med ét tryk kan vasketiden reduceres med op til 66 % – på en helt fyldt maskine – uden dårligere resultat. EmotionLight er en spændende designnyhed for dig med interesse for det æstetiske – opvasken bliver belyst med et meget specielt lys. Når du sætter opvasken ind eller tager den ud, tændes to LED i den øverste lågekarm og lyser maskinen op indvendigt med et stilfuldt lys.

En omdrejningstæller måler vandniveauet. Hvis der er meget service i maskinen er en større mængde vand nødvendig til skylning af opvasken, og vandniveauet falder. Så tilføres der mere vand. Hvis der er mindre opvask i maskinen, er en mindre mængde vand nødvendig for at vaske op. På den måde garanterer mængdesensoren et optimalt vandforbrug også ved halvfyldt maskine eller mindre mængde opvask. Det sparer både energi og tid. Med Silence programmet kan du bruge din opvaskemaskine uden overflødig støj. Når programmet aktiveres, bliver opvaskemaskinens lydniveau reduceret til det lavest mulige. Praktisk i køkkener med spiseplads eller åben planløsning. Takket være den prisbelønnede Zeolith® teknologi er det muligt at få energiforbruget yderligere ned, samtidig med at det samme gode tørreresultat opretholdes. Hemmeligheden bag det lave energiforbrug er det naturlige mineral zeolit. Det kan bruges igen og igen og holder i hele maskinens levetid.

Disse funktioner er bare for at nævne nogle stykker. Maskinen er derudover udstyret med mange flere funktioner, der gør opvasken hurtig og nem uden at skulle bekymre sig om halvrent service. Altså får du en maskine der kan klare hverdagens og festens rengøringsjobs og mere til – bedre bliver det ikke.

 • Type: Opvaskemaskine til indbygning
 • Farve: Stål
 • Energiklasse: A+++
 • Tørrevne: A
 • Opvaskeevne: A
 • Antal kuverter: 14
 • Lydniveau: 42 dB (A)
 • Energiforbrug pr. år: 237 kWh
 • Vandforbrug pr. år: 2660 L
 • Udskudt start, maks.: 24 timer
 • Antal programmer: 6 (Intensiv 70 °C, Auto 45-65 °C, Øko 50 °C, Super 60 °C, Glas 40 °C, Forskyl)
 • Andre egenskaber: VarioSpeed Plus, Shine and Dry, Load sensor, Glasbeskyttelse, Triple Rackmatic-system, VarioFlex kurvesystem, Aquastop, Zeolith®-tørring, doserings assistent, Auto All-in 1 (automatisk tilpasning til type af opvaskemiddel, EmotionLight, Infolight, Servolås®, EcoSilence Drive, AquaSensor, Mængdesensor, indikator for manglende salt og afspænding, SuperSilence, ActiveWater-teknologi, selvrensende filtersystem og børnesikring
 • Mål (HxBxD): 81,5 x 60,0 x 55,0 cm
 • Maks. indbygningshøjde: 87,5
 • Min. indbygningshøjde: 81,5
Varenr. 70043940

Køb minimum 1 styk

Sælges kun a 0 styk.
Rund op til styk
Indtast gyldigt antal
NB: Antallet vil medføre anbrud.
Rund op til styk
styk a 7.999,00 kr. inkl. moms
På lager Levering: 1-2 hverdage 14 dages fuld returret

Produktdetaljer

Varenr. 70043940
Mærke Bosch
Anvendelse Alm. husholdning
Type Indbygning
Energiklasse A+++
Kuverter 14
Farve Stål
EAN nummer 4242002925318

Engergimærke

Bosch SMP69M15SK m./Zeolith Indbygniopvaskemaskine

Dokumenter

Bedøm produkt