De'Longhi KG89 Elektrisk kaffekværn

Den optimale kaffekværn til dig, som elsker helt friskmalet kaffe

De’Longhi elektrisk kaffekværn

Elsker du også en frisk kop kaffe? Og er du glad for selve processen med at kaffe? Så vil du ikke kunne undvære denne kaffekværn fra De’Longhi. Med dette redskab får du nemt udlevet dine baristadrømme. Kaffen får desuden og en bedre smag, netop fordi den er friskkværnet, og fordi du selv får lov til at sortere de dårlige bønner fra. Maskinen har mange indstillingsmuligheder, som gør det nemt at kværne lige præcis dén mængde bønner, du skal bruge til din favoritkaffe.

Der er en god, funktionel og brugervenlig kaffekværn i et flot og stilrent design, og tager ikke meget bordplads – selv i mindre køkkener. Juster let antallet af kopper, der skal kværnes til med drejeknappen foran på maskinen. Der vælges helt op til 12 kopper. Så når maskinen er færdig med at male, hælder du bare beholderen med det malede pulver direkte i filteret og du spares nu for at skulle stå med kaffeske og skulle måle antallet af kopper – det klarer maskinen. Desuden kan du også indstille malegraden, så du selv kan vælge om der skal kværnes fint eller groft. Og takket være to kværnskiver, bliver bønnerne malet, mens overophedning undgås. Duften af bønner bevares og det øvre kværnhjul kan fjernes for nem rengøring. Maskinen er udstyret med et transparent låg, som gør, at du kan følge med i kværneprocessen. På denne måde kan du også selv stoppe processen undervejs. Derudover har maskinen en aftagelig kaffebeholder, som opsamler den færdigmalet kaffe og skridsikre fødder, så maskinen altså står stabilt på bordet. Og med dobbelt sikkerhedssystem, slukker kværneren automatisk, når bønne eller pulverbeholderen fjernes.

  • Farve: Rustfrit stål/sort
  • Effekt: 110 W
  • Mål (HxBxD): 26 x 13 x 16 cm
  • Vægt: 1,7 kg
  • Kaffebønnebeholder: 120 g
  • Betjening: Knapper
  • Kopkapacitet: 12
  • Andre funktioner: Rengøringsbørste inkluderet, skridsikre fødder, dobbelt sikkerhedssystem, gennemsigtig og aftagelig holder til kaffepulver, op til 12 kopper og 12 malingsgrader
Varenr. 70030410

Køb minimum 1 stk.

Sælges kun a 0 stk..
Rund op til stk.
Indtast gyldigt antal
NB: Antallet vil medføre anbrud.
Rund op til stk.
stk. a 426,25 kr. inkl. moms
På fjernlager Levering: Forventet 2-4 hverdage 14 dages fuld returret

Produktdetaljer

Varenr. 70030410
Mærke De'Longhi
Type Kaffekværn
Farve Sort/sølv
Producentvarenr. 177111026
EAN nummer 8004399324558

Produktenheder

Stk. 1 stk.

1 produktbedømmelser

Gennemsnitlig bedømmelse:
Af Jeanette - 08. august 2019