De'Longhi CTI2103.BL Brødrister 2-skiver, blå

Sofistikeret design og plads til 2 skiver toast

De’Longhi Distinta Flair Elements brødrister til 2 skiver i blå

Lækker brødrister til 2 skiver toast i eksklusiv kvalitet fra De’Longhi. Risteren er fremstillet i rustfrit stål, i blå, i et sofistikeret mat metallisk finish med forkromede detaljer. Med tre elektroniske styringer som genopvarmning, optøning og annullering samt seks-trins gradvis elektronisk bruningsfunktion, kan du frit vælge dit fortrukne bruningsniveau. Den besidder også en lysindikator, som viser når risteren i er gang. Brødristeren er udstyret med skridsikre fødder og en udtagelig krummebakke, for en nem rengøring af brødristeren. Og med ekstra-lift positionen, bliver det nemt at fjerne selv små skiver. Desuden har risteren også en rist til boller, som gør det muligt at varme burgerboller eller andre slags boller.

Distinta Flair kollektionen er helt unik – ligesom de personer, som vælger det til at dekorere deres bordplade. En sofistikeret fusion af firkanter og cirkler, og det særprægede låg står i en smuk kontrast med det ubesværede, frit flydende håndtag og de bløde linjer.

  • Farve: Blå
  • Effekt: 900 W
  • Mål (HxBxD): 21 x 21 x 33 cm
  • Vægt: 2 kg
  • Funktioner: 1 krummebakke, rist til at opvarme boller i, skridsikre fødder, optøningsfunktion, bruningskontrol, genopvarmningsfunktion og elektronisk kontrolpanel
Varenr. 70031041

Køb minimum 1 stk.

Sælges kun a 0 stk..
Rund op til stk.
Indtast gyldigt antal
NB: Antallet vil medføre anbrud.
Rund op til stk.
stk. a 800,00 kr. inkl. moms
På fjernlager Levering: Forventet 2-4 hverdage 14 dages fuld returret

Produktdetaljer

Varenr. 70031041
Mærke De'Longhi
Type Brødrister
Producentvarenr. 230120058
EAN nummer 8004399762312

Produktenheder

Stk. 1 stk.

Bedøm produkt