Philips HR2355/07 pasta- og nudelmaskine

Lav din egen friske pasta helt nemt og enkelt

Philips HR2355/07 Pasta- og nudelmaskine

Med Philips PastaMaker er det hurtigt og nemt at lave din egen pasta. Du skal blot tilsætte ingredienserne og trykke på knappen. Efter 15 minutter har du lækker, frisk pasta, der blot skal koge et par minutter, før den er klar til at blive serveret. Hvis du vil gøre pastaen ekstra spændende, kan du give den smag og farve med urter og olie, som de gør i Toscana. Buon appetito!

Når du har valgt program og trykker på startknappen, blander, ælter og ekstruderer maskinen automatisk på én gang. Ved at benytte forskellig mel og tilsætte forskellige ingredienser som f.eks. æg, urter eller spinat og gulerodssaft kan du tilberede forskellige typer og smagsvarianter af pasta eller nudler. Sammen med maskinen følger en farverig opskriftsbog med en ingrediensliste til 24 forskellige typer eller smagsvarianter af pasta samt en opskrift på mere end 20 pasta-/nudelretter. Takket være avanceret teknik, robust materiale og maskinens konstruktion kan Philips pasta- og nudelmaskinen generere 1600 lb tryk på dejen under ekstruderingen, hvilket ikke blot muliggør en hurtig tilberedningsproces på blot 15 minutter, men også garanterer perfekt struktur og smag i pastaen eller nudlerne.

Det specielt designede rengøringsværktøj passer til formpladerne (spaghetti og fettuccine), som gør rengøringen til et nemt job ved blot et enkelt tryk. I bunden af pasta- og nudelmaskinen findes der er en opbevaringsskuffe, hvor du nemt kan opbevare formpladerne og rengøringsværktøjet.

  • Kapacitet 500 gram
  • Strøm 200 W
  • Vægt: 7,8 kg
Varenr. 3165210

Køb minimum 1 stk.

Sælges kun a 1 stk..
Rund op til stk.
Indtast gyldigt antal
NB: Antallet vil medføre anbrud.
Rund op til stk.
stk. a 2.498,75 kr. inkl. moms
Levering: Forventet 3-5 hverdage 14 dages fuld returret

Produktdetaljer

Varenr. 3165210
Mærke Philips
Type Øvrige
EAN nummer 8710103727521

Produktenheder

Stk. 1 stk.

Bedøm produkt