Sous Vide i dit eget køkken

Den ultimative bog med alle hemmelighederne i Sous Vide

Sous Vide i dit eget køkken - Karsten Tanggaard

"Sous vide i dit eget køkken" er både en grundbog til begyndere, der vil i gang med sous vide, og en bog med inspiration og ny viden til erfarne brugere. Til begynderne er der trin-for-trin vejledninger og 10 sikre hits. Avancerede brugere kan vælge blandt de mere end 300 tid/temperatur-kombinationer i "Sous vide i dit eget køkken", som alle er gennemprøvet og beskrevet med hensyn til resultatets udseende, smag og tekstur.

Med sous vide kan man få det bedste frem i hverdagsmad som kyllingebryst, laks, burger, flæskesteg, skinke, torsk, asparges og rabarber. Men sous vide er også perfekt, når man skal lave festmad til mange. Maden er mør og saftig, smager bedre og beholder sin flotte farve, fordi den er tilberedt skånsomt ved lavere temperaturer end ellers.

Bagest i bogen er der praktiske afsnit om anvendelse i hverdagen, til fest og sammen med grill - og masser af tips og tricks.

Se læseprøve her: Klik her

 

 

Varenr. 3246340

Køb minimum 1 stk.

Sælges kun a 0 stk..
Rund op til stk.
Indtast gyldigt antal
NB: Antallet vil medføre anbrud.
Rund op til stk.
stk. a 248,75 kr. inkl. moms
På lager Levering: 1-2 hverdage 14 dages fuld returret

Produktdetaljer

Varenr. 3246340
Mærke No-Name
Type Sous Vide
EAN nummer 9788711566176

Produktenheder

Stk. 1 stk.
Karton 16 stk.

Bedøm produkt