• Fri fragt over 800 kr. ekskl. moms
  • /  Dag til dag-levering
  • Trustpilot

Friularo Bagnoli Riserva, rødvin

Lagret i 36 måneder - direkte fra DOC distriktet

Friularo Bagnoli Riserva - rødvin med lang blød eftersmag

Italiensk rødvin fra DOC-distriktet Bagnoli, der er beliggende syd for Padova, i den østlige del af regionen Veneto. Vinen er fremstillet på den lokale druesort, Friularo, der også kaldes Raboso. Druesorten dyrkes stort set kun i denne del af Italien, og den er kendt for at give robuste og længelevende vine.

Friularo Bagnoli er for øvrigt fremstillet efter en meget gammel og historisk kendt metode, der egentlig var gået i glemmebogen, og som blev taget til ære og værdighed igen for en halv snes år siden. Fremstillingsmetoden består for det første i, at druerne høstes meget sent på året, nemlig tidligst den 11. november. De indskrumpede druer lægges herefter til tørre i et enkelt lag, indtil den ønskede koncentration af sukker og smagsstoffer er opnået. Druerne presses nænsomt, og den efterfølgende gærings- og macerationsproces, der omfatter både most og drueskind, varer mindst en måned.
 

Den afsluttende lagring af vinen indbefatter først hele 36 måneder på små barriques af fransk eg og derefter yderligere 36 måneder på store 5000-liters egefade. Friularo Riserva fremstår med en flot mørk granatrød farve. Duften er en eksplosion af aromaer med toner af kirsebær.

  • Smagen: Er elegant og meget behagelig med en lang og vedvarende eftersmag med modne tanniner. Den er drikkeklar nu, og vil udvikle sig yderligere i op til 15 år fra tapning.
  • Vinen er god til: Rødt kød, vildt, kraftige oste eller nydes til mørk chokolade. Serveres ved 18-22o C. Bør trækkes op en time inden servering og nydes af store glas
  • Alkohol: 14,5%

Fra samme vinhus fås også:

Varenr. 1804680
Antal Pris / vare Spar

Minimumskøb 6 flasker

Køb minimum 6 flasker

Sælges kun a 6 flasker.
Rund op til flasker
Indtast gyldigt antal
NB: Antallet vil medføre anbrud.
Rund op til flasker
1.942,50 kr. inkl. moms
Levering: Ukendt 14 dages fuld returret

Produktdetaljer

Varenr. 1804680
Type Rødvine
Oprindelsesland Italien
Mærke Øvrige

Produktenheder

Flaske 1 flaske
Karton 6 flasker

Bedøm produkt