• Fri fragt over 800 kr. ekskl. moms
  • /  Dag til dag-levering
  • Trustpilot
Hvad er FSC%3F

FSC - Forest Stewardship Council®

FSC er en global nonprofitorganisation, som arbejder for at udbrede ansvarligt skovbrug verden over. I en FSC-skov bliver der ikke fældet mere træ, end skoven kan nå at reproducere. Princippet er at fælde træer, uden at skoven tager skade. Samtidig tager skovdriften hensyn til skovens biologiske mangfoldighed, og til at de mennesker, der arbejder i skoven, er sikret uddannelse, sikkerhedsudstyr og en rimelig løn.

Når du som forbruger eller virksomhed køber produkter af FSC-certificeret træ, er du derfor med til at sikre naturen og de sociale forhold i de skove, som træet kommer fra. Det gælder uanset, om det er havemøbler, kopipapir, emballage eller et helt fjerde produkt.

Med dit køb af et FSC-certificeret produkt giver du din støtte til de skovejere, der har valgt at drive skoven med respekt for mennesker og natur.

Bæredygtige tiltag i Lomax

Hos Lomax vil vi gerne give vores kunder muligheden for at handle bæredygtigt og vælge løsninger, der er gode for miljøet. Vi har derfor et bredt udvalg af bl.a. FSC-mærkede produkter i vores sortiment og arbejder hele tiden på at få endnu flere.  

Desuden er det også et naturligt valg, at vi selv bruger FSC-mærkede produkter i vores hverdag, og alle tryksager fra Lomax f.eks. tilbudsaviser og højtidskataloger bliver derfor trykt på FSC-certificeret papir.

Lomax tager igen i 2021 del i FSC-ugen og støtter op om den gode sag sammen med en masse andre virksomheder og organisationer. I løbet af FSC-ugen fremhæver vi FSC-mærkede produkter fra vores sortiment på denne side, så du nemt kan træffe et mere bæredygtigt valg. 

Med vores fokus på bl.a. miljømærkede produkter støtter vi op om FN’s verdensmål nr. 12, som handler om at sikre et ansvarligt forbrug og en bæredygtig produktion.

Bæredygtighed i Lomax