• Fri fragt over 400 kr. ekskl. moms
  • /  Dag til dag-levering / Nyhed - hjemmelevering
  • Trustpilot

Vælg en af nedenstående gaver og gå tilbage til gavebeviser

 

Gave: Normann Copenhagen Trace tæppe, rosa/grøn

Normann Copenhagen Trace gulvtæppe

Quiltet rosa/grøn gulvtæppe

Trace er et utraditionelt quiltet gulvtæppe, der kombinerer et blødt udseende med et stringent grafisk mønster og æstetiske farvekombinationer. Quilteteknikken har gjort det muligt at skabe et dobbeltsidet gulvtæppe med struktur, der er lige dekorativt uanset hvilken side, der vender opad. Gulvtæppet er lavet af 50% uld og 50% polyester og håndknyttet. W: 140 x L: 195 cm og skal renses.


Gave: Kähler Hammershøi termokande, kagespade&fad

Perfekt til det store kagebord

Kähler Hammershøi kagefad, kagespade og antracitgrå termokande pynter på ethvert kagebord.

Det elegante kagefad i hvidt porcelæn er specielt designet til at præsentere kager og desserter på smukkeste vis. Kagespaden er fremstillet i højglanspoleret rustfri stål med de klassiske Kähler Hammershøi riller på skaftet. Og den stilfulde og funktionelle Hammershøi termokande, 1 liter, har en fin silkemat overflade, der fremhæver de klassike Hammershøi-riller. Leveres i en gaveæske.


Gave: Go Dream Oplevelsesgavekort Bronze

Et åbent oplevelses gavekort til masser af oplevelser - Bronze

Med et åbent gavekort kan du vælge mellem oplevelser i mange forskellige kategorier – fra Biograftur, Zoo, Cocktails og massage til Cafebesøg og Kaffekursus mv. Se hele det store udvalg på www.oplevelsesgaver.dk - og oplev livet.

Vigtigt:

  • Gavekortet kan ikke benyttes direkte hos Lomax
  • Det åbne gavekort skal indløses til en konkret oplevelse på www.oplevelsesgaver.dk.
  • Gyldighedsperiode: 2 år fra købsdato

Gave: SACKit ROCKit & CHARGEit - Trådløs - Sort

SACKit sæt med bluetooth hovedtelefoner samt power bank m. trådløs opladning

Sorte ROCKit Bluetooth in-ear trådløse hovedtelefoner og sort CHARGEit power bank & trådløs oplader.

Oplev friheden ved lækker ledningsfri opladning. Du får op til 28 timers spilletid på en enkelt opladning af æske og hovedtelefoner. Og med CHARGEit får du en hurtig og fuld opladning af din telefon ved blot at placere den på X´et af power banken (dette gælder kun, hvis din enhed understøtter trådløs opladning). Med CHARGEit har du også muligheden for at oplade din enhed via dit opladerkabel. Her skal du blot tilslutte dit opladerkabel.

Gave: Weber Style Knivpakke, 4 klassiske knive

Klassisk design fra Weber

Knive fra Weber med ergonomiske greb og i moderne design med rene og enkle linjer  – dét er kendetegnet ved den klassiske Weber Style knivserie. Serien er skabt for at kunne tilbyde både hjemmets køkkenchef og professionelle kokke super funktionelle knive til brug ved grillen eller i køkkenet. Og så er de pakket ind i et toplækkert design. Pakken indeholder: 1 Stk Weber Style kokkekniv, 1 Stk Weber Style brødkniv, 1 Stk Weber Style grønsagskniv og 1 Stk Weber Style urtekniv.

Gave: Quality Street Chokolade, 2,9 kg i tindåse

Nyd de lækre Quality Street chokolader

Lækker og populær blanding af chokolade og toffee, hvor hvert enkelt stykke er indpakket i farverigt papir. Dåsen indeholder 12 varianter, så der er noget for enhver smag.

Indholder  2,9 kg, ca. 290 stk.

Bemærk: Gælder kun virksomheder • Maks. 1 gave pr. virksomhed • Begrænset antal