• Fri fragt over 800 kr. ekskl. moms
  • /  Dag til dag-levering som normalt
  • Trustpilot
Vi holder åbent og leverer som normalt med dag til dag-levering både til virksomheder og privatadresser.
Vi holder åbent og leverer som normalt med dag til dag-levering både til virksomheder og privatadresser.

5 tips til at koble af i vinterferien

Senest opdateret 07. februar 2020

Vinterferie

Vinterferien er lige om hjørnet. Hvis du er en af de heldige, der har ferie, har du alle gode grunde til at koble af fra hverdagen og blive ladet op igen med ny energi. For nogle kan det dog være en udfordring helt at slippe arbejdet, selv om det er vigtigt: At holde ferie giver faktisk et bedre arbejdsliv, fordi det er der, vi får ny energi til næste arbejdsperiode. Vi har samlet vores 5 bedste tip til, hvordan du kan komme ned i gear og få slappet mest muligt af, når du har ferie.

1. Tag hjemmefra nogle dage

Fordelen ved at tage væk fra hjemmet er, at du ikke bliver fristet til at kaste dig over de sædvanlige hjemlige gøremål og reparationer, som typisk kan ligge og vente på dig… Bare et par dage væk kan have stor betydning for, at du føler, at du får slappet mere af.

2. Sæt autosvar på din arbejdsmail

Der kan naturligvis være meget vigtige arbejdsmails også i en ferie, men det kan være en rigtig god ide at holde helt ferie fra din mail. Sæt gerne et autosvar på din arbejdsmail med henvisning til en kollega, som du har aftalt kan hjælpe med evt. opgaver, mens du er væk. Det kan være med til at give dig ro i maven.

3. Planlæg ikke for meget

Nyd friheden til ikke at skulle tidligt op og giv dig selv lov til stunder, hvor du slet ingenting laver. Når man endelig har ferie, kan det være fristende at lave mange aftaler eller have en lang to-do-liste, men undervurder ikke betydningen af den mentale afslapning.

4. Gør det behageligt på bilturen

Skal du afsted på biltur med familien kan en GPS være nyttig, ligesom anden elektronik som en tablet eller måske et par høretelefoner kan give ro på bagsædet med børnene. Det er også altid godt at have en powerbank med og undgå at løbe tør for strøm på din telefon.

5. Prioriter sjov og hygge med familien

Bliver du hjemme i ferien kan du planlægge både hygge og motion sammen med f.eks. en lille drone, et basketsæt, et slag bordtennis, leg med et walkie talkie-sæt, en SmartKart eller et bordfodboldbord, der også rummer mange timers sjov fælles underholdning.
Andre tip: Mandala malebøger til børnene eller hvad med lidt godt til ferien?