• Fri fragt over 800 kr. ekskl. moms
  • /  Dag til dag-levering som normalt
  • Trustpilot
Drillenisse

Gode råd til julestemning på arbejdspladsen

December er en kold, mørk og travl måned, men skab julestemning på arbejdspladsen med disse 5 tips.

Senest opdateret 01. december 2019

Selvom december er en både mørk, kold og travl måned, er det også en hyggelig måned med mange traditioner og med julen lige om hjørnet. December er derfor en oplagt lejlighed til at sætte gang i sociale aktiviteter, der kan skabe god stemning og være med til at fremme arbejdsglæden og det kollegiale sammenhold. Herunder finder du vores fem bedste tips til at skabe julestemning på arbejdspladsen.

5 tips til julehygge på arbejdspladsen

1. Julepynt

Hvis der er noget, der kan skabe julestemning, så er det julepynt! Gå derfor bare lidt amok med julehjerterne og guirlanderne i december. Arrangér f.eks. en oppyntningsdag i starten af december, hvor I mødes over gløgg og æbleskiver og pynter kontoret op. I kunne endda, hvis tiden tillader det, arrangere en konkurrence mellem afdelingerne, hvor dem med den flotteste oppyntning vinder. Eller en konkurrence, hvor medarbejderen, der folder det flotteste julehjerte kåres. Hvis I ikke vil folde julehjerterne selv, har Lomax et stort udvalg af julepynt.

2. Nissevenner

En decembertradition, der kan give mange gode grin, er en nisseordning, hvor I er nisser for hinanden. Det går i al sin enkelthed ud på at overraske den kollega, man er nisse for med enten drilske eller søde ting. Det kunne f.eks. være, at man pakker sin kollegas skrivebord, computer og telefon ind i gavepapir, sætter tape under musen, så den sidder fast på bordet, efterlader en lille pose pebernødder i jakkelommen eller dekorerer skrivebordet med kravlenisser. Det er kun fantasien, der sætter grænser - men husk, at du ikke skal gøre noget, du selv ikke ville bryde dig om, at din nisse gjorde mod dig.3. Juletræsfest

Juleoppyntningsdagen kan udvides til en juletræsfest, hvor der er mulighed for at invitere den bedre halvdel, børn eller børnebørn med. Her kan der være forskellige arrangementer i løbet af dagen såsom klippe-klistreworkshop, besøg af julemanden, gløgg og småkager, og så skal virksomhedens juletræ selvfølgelig tændes.

4. Julegodter

Hvis ikke I synes, at en nisseordning er passende, kunne I i stedet skiftes til at være den gavmilde nisse, der har ansvaret for at medbringe julegodter. I kan f.eks. dele ud af eget julebag, mandariner, konfekt eller andre lækkerier.

5. De små detaljer gør forskellen!

Sommetider er det de små detaljer, der gør den store forskel. I kan starte dagen med at samles til lidt morgenmad og synge en julesang. Eller I kan pynte op med juleservietter til frokosten. Eller hvad med at møde lidt tidligere på Luciadag og tænde op med stearinlys, inden kollegerne møder ind?