• Fri fragt over 800 kr. ekskl. moms
  • /  Dag til dag-levering  /  Nyhed - hjemmelevering
  • Trustpilot
Vælg det rigtige LED arbejdslys

Derfor skal du vælge LED-lys til dit arbejde

Få inspiration til et effektivt LED arbejdslys, der giver dig de bedste betingelser for at arbejde effektivt. LED har helt åbenlyse fordele, se mere her.

Senest opdateret 05. november 2019

En effektiv arbejdslampe kan være en kæmpe hjælp i hverdagen. Med det rigtige lys direkte ned på dit arbejde giver du dig selv de bedste betingelser for at undgå trætte øjne og hovedpine.

Men hvad skal du vælge? Der findes et væld af lamper… To ting er dog vigtige, nemlig at lampen er fleksibel, så du kan indstille den og at den giver et lys, som understøtter dit arbejde.

Vi kan anbefale, at du kigger på en LED arbejdslampe, fordi LED har nogle helt åbenlyse fordele:

  • Lys der ikke flimrer
  • LED lamper kan fås med fleksible indstillinger
  • Lang levetid – op til hele 50.000 brændtimer, der svarer til 25-30 arbejdsår
  • Det mest energibesparende lys du kan få

Hurtig guide til lumen, Kelvin og Ra

En LED pæres styrke måler du i lumen. 800 lumen svarer til 60 watt glødepære.

Ra er farvegengivelsen. En Ra-værdi på over 80 er bedst. Naturligt dagslys svarer til 100 Ra.

Kelvin er farvetemperaturen. 2700 Kelvin er et varmt hvidt lys. 3000 Kelvin er et lidt køligere lys og godt som arbejdslys, der virker aktiverende.


3 gode bud på LED lampen til dit skrivebord

Du kan spare op til 90 % energi med LED i forhold til almindelige glødepærer. Desuden vil den lange levetid på LED lyskilder være populær på en arbejdsplads, fordi de holder i imponerende mange år.

Få her vores anbefaling til 3 forskellige LED bordlamper, som giver dig muligheden for at både at indstille dit lys og vælge et asymmetrisk lys. Det asymmetriske lys fordeler lyset jævnt over dit arbejdsområde og giver et ergonomisk korrekt lys.


Som et kast med en Frisbee

  1. Luxo 360 LED med et design, der er inspireret af et kast med en Frisbee! Du kan dreje lampen henover dit bord næsten, som du vil. Bordfoden kan roteres, samtidig med arm og skærm også kan drejes og vippes. Farvetemperatur på 3000 Kelvin og en Ra-værdi på 85.
  2. Luxo Air LED bruger kun 10 W og har op til 25 års levetid. En lampe med gode indstillingsmuligheder og et aflangt lampehoved. Farvetemperatur på 3000 Kelvin og en Ra-værdi på 90, hvilket giver en fortrinlig farvegengivelse.
  3. Luxo L1 LED. Er du mere til en original arkitektlampe? Denne er virkelig en klassiker, designet i 1937 og i dag med moderne LED teknologi. Arkitektlampen, der kan fejre hele 80 års fødselsdag i 2017. Meget lavt energiforbrug på 8 W og ca. 15 års levetid. Med lysdæmper og den slukker automatisk efter enten 4 eller 9 timer.

Tip: Placer altid din skrivebordslampe, så den lyser under øjenhøjde og ikke blænder dig.