• Fri fragt over 799 kr. ekskl. moms
  •  |  Dag til dag-levering
  •  | Trustpilot
CSR  |  Kundeservice 

Gode råd til påskehygge på arbejdspladsen

Senest opdateret 21. februar 2023

Påskehygge
Påsken er fyldt med masser af hyggelige traditioner, og højtiden er derfor en oplagt mulighed for at samle kollegerne til en eftermiddag eller aften med påskehygge - eller til blot at sige tak for indsatsen til medarbejderne. Læs med og få gode råd og inspiration til, hvordan du planlægger et påskearrangement, der spreder glæde på arbejdspladsen, og hvordan du forkæler medarbejderne med en lille overraskelse.

Invitér til påskebanko

Banko har alt, hvad hjertet begærer. Der er masser af spænding og flotte præmier på højkant, og så er det nemt at arrangere - netop derfor skal du invitere kollegerne på en vaskeægte omgang påskebanko.

Hvis I ikke kan mødes fysisk, kan spillet sagtens rykkes online. Det eneste det kræver er, at alle printer de bankoplader, der skal bruges på forhånd, og at I har et online forum, f.eks. Teams eller Zoom, hvor I kan mødes. Derudover skal du blot sørge for godt humør og gode præmier. Download bankoplader.

Og så er der kun tilbage ”at møde op” og spille om præmier til dem med hele rækker eller pladen fuld. Dyst f.eks. om flotte påskeæg eller vingaver til vinderne.

Husk, at der skal råbes ”gamle Ole”, og at posen skal rystes undervejs!

Påskebanko
Påskeæg

Skab glæde med et påskeæg

Påsken er også en oplagt mulighed for at sige tak for hjælpen med en opgave til en god kollega eller vise, at du sætter pris på dine medarbejdere og deres store indsats. Overrask med et flot påskeæg eller en lille påskegave. Det spreder glæde og smil på læben hos de fleste at vide at deres arbejde og kollegaskab er værdsat. 

Husk, at en flot indpakning og en personlig hilsen er halvdelen af oplevelsen. Så gør dig umage, når du pakker ind og vedlæg et håndskrevet kort. Det gør en kæmpe forskel for modtageren og er noget, der bliver husket.

Planlæg en hyggelig påskeevent

Er I ikke så meget til banko, konkurrencer og quizzer, kan I også arrangere en øl- eller vinsmagning, hvor I f.eks. skal bedømme, hvilke vine eller øl der smager bedst eller diskutere nuancerne i det, I smager på, mens I skåler med hinanden. 

Eller hvad med at planlægge et cocktail-arrangement, hvor I inviterer en bartender med, som kan fortælle jer historien om det, I smager på og som kan lære jer, hvordan I mixer de allerbedste drinks?

Mulighederne er mange, men det vigtigste er, at I er sammen om at lave noget sjovt og anderledes, som ikke handler om arbejde.

Vinsmagning
Påskequiz

Konkurrér mod dine kolleger

En anden æg-ceptionelt god måde at påskehygge med kollegerne er at lave sjove interne konkurrencer i form af f.eks. quizzer, afstemninger eller andre aktiviteter.

Dyst f.eks. mod dine kolleger om, hvem der kan lave det sjoveste påskepynt, hvem der kan bage påskens flotteste kage eller hvem der kan gå flest kilometer i påskedagene. 

Eller lav en quiz, hvor I skal gætte forskellige sjove fakta om hinanden, såsom ”Hvem skvattede i vandet til sidste firmajulefrokost?”. Denne type quizzer er smaddernemme at sætte op og nemme at deltage i. Opsæt en quiz til dig og dine kolleger

Det er kun fantasien, der sætter grænserne for, hvad I kan lave af konkurrencer, og det gode er, at det meste kan foregå både på kontoret og online.

Måske er du også interesseret i