• Fri fragt over 800 kr. ekskl. moms
  • /  Dag til dag-levering
  • Trustpilot
Sommerfest i virksomheden

Gode råd til virksomhedens sommerfest

Sommerfesten er efterhånden blevet en lige så vigtig begivenhed i virksomheder som julefrokosten. Få her 8 gode idéer til at afholde en forrygende fest, som du og dine kollegaer sent vil glemme.

Senest opdateret 06. juni 2019

Sommerfesten er efterhånden blevet en lige så vigtig begivenhed i virksomheder som julefrokosten – og med god grund for sommerens varmere temperaturer og lange, lyse dage hæver humøret og indbyder til fest. Sommeren danner derfor den perfekte ramme for en firmafest, hvor de ansatte kan møde hinanden på tværs af afdelinger i en mere afslappet atmosfære end til hverdag. Det er med andre ord en oplagt mulighed for at styrke sammenholdet og øge arbejdsglæden.

Men hvordan skaber du den optimale sommerfest?

Vi har samlet 8 gode idéer, der kan hjælpe dig til at afholde en forrygende fest, som du og dine kollegaer sent vil glemme:

1. Fleksible løsninger

Sid ved langbord, i øer eller i hestesko – med klapborde- og stole er det nemt og hurtigt at arrangere jer præcis, som det passer bedst. Selvom sammenklappelige møbler er lette, har de en høj bæreevne, der sikrer, at hverken mad eller kollegaer ender på jorden. Og skal der gøres plads til dans senere på aftenen, er de lige så nemme at klappe sammen som at slå op. Desuden kan de sammenklappede borde stables og kræver derfor et minimum af plads, når de ikke er i brug.

2. Fest uanset vejret

Den danske sommer er ligeså uforudsigelig, som den er dejlig, og selvom et sommerregnskyl dufter skønt, sætter det noget af en dæmper på et udendørs arrangement. Med pavilloner skærmer du både ansatte og grillen mod vejrets luner, og skaber samtidig et hyggeligt rum for de udendørs festligheder.

3. Stemningsfuld madlavning

Der er noget helt særligt over grillfester – lige fra snakken over grillen til duften, madens letrøgede smag og eftervarmen fra kullene. Grillen er derfor både en god måde at tilberede festens mad på og samtidig skaber den en dejlig stemning, der emmer af sol og sommer. Om du er til gas eller kul er det i dag muligt at få en grill, der passer til din fest og dine behov, og med et flytbart grillbord er det nemt at indrette et praktisk udekøkken med god plads til samtale over madlavningen.

4. Undgå opvasken

Grillmad går nærmest hånd i hånd med paptallerkner. Ud over det sommernostalgiske præg, engangsservicen sætter på festen, slipper du og dine kollegaer også for at spilde tiden på opvask. Udvalget af forskellige slags engangsservice har udviklet sig markant siden barndommens vejfester, og det er nu muligt at få det hele i både stærkt og flot design.

5. Husk pynten

Skal der være fest, så lad der være fest! Sæt kulør på opdækningen med farverige duge og servietter, levende lys og blomster. Giv sommerstemningen en ekstra tand med fakler og bål, når skumringen gør sit indtog og lad hyggen sprede sig.

6. Essentielle forfriskninger

Lunkne sodavand eller øl kan sætte en dæmper på selv den sjoveste fest, hvorimod iskolde drikkevarer på en varm sommerdag altid skaber begejstring. Med en fyldt køleboks er du sikker på at have forfriskninger lige ved hånden hele festen igennem til glæde for alle.

7. Lad legene begynde

Spil og konkurrencer er fremragende til at få folk til at sænke skuldrene og blive rystet sammen uden for kontorets faste rammer, og sommerfesten er oplagt til udendørs leg. Lav eksempelvis en turnering med forskellige discipliner som kroket, basketball og dart og opdag skjulte talenter og nye sider af dine kollegaer.

8. Få det hele med

Hvad enten du vælger at afholde hele- eller blot dele af arrangementet udendørs, kræver det lidt transport af festens udstyr. Med trækvogne er det nemt at få alle tingene med uafhængigt af underlag eller terræn. Og så sætter de et nostalgisk, legende præg på festlighederne, der opfordrer til sjov og spas helt fra dagens indledende forberedelser.


God fest!